kaikki kategoriat

Sähköposti:[sähköposti suojattu]

EN

Sinä olet täällä : Etusivu>Tuotteet>Muovikalvonleikkauskone

Yhteystiedot

Matkapuhelin: 86 18858786298

E-mail: [sähköposti suojattu]

WhatsApp:86 18858786298

Lisää: Wanquan Machinery Industry Park B17-8, Wanquan Town, Pingyang County, Wenzhou City, Zhejiang Province

Turret Slitter Rewinder Machine

SLC-sarjan leikkuurullakone on omistettu joustavan pakkausmateriaalin leikkaamiseen suuresta telasta kapeisiin rulliin, jotka voidaan syöttää automaattiseen pakkauskoneeseen, pussien muodostuskoneeseen. Siinä on laminoidun kalvon, muovikalvon (bopp opp pet pe pvc), paperirullien, etikettitarrapaperin ja niin edelleen rullamateriaalin täydellinen leikkauskyky.

  • Kuvaus
  • Parametri
  • Soveltuu
  • Faq

SLC-sarjan leikkuurullakone on suunniteltu muuntamaan pakkausmateriaalirullat joustavaan pakkausteollisuuteen. Se näkyy aina samanaikaisesti syväpainokoneen ja liuotinvapaan laminointikoneen kanssa muovipakkausmateriaalirullien valmistajatehtaissa. Se oli varustettu kansainvälisten merkkien sähköisillä ohjausosilla ja kohtuullisella mekaanisella rakenteella.

Ominaisuus:
1. SLC-sarjan rullauskoneen vakaa käyntinopeus on 500-600 metriä minuutissa.
2.Siemens PLC ohjaa koneen ajojärjestelmää.
3. Koneeseen on asennettu yhteensä neljä servomoottorisarjaa. Purkamisyksikön jännityksestä riippumaton servomoottorin ohjaama. Kahta kelausakselia käyttää myös kaksi itsenäistä servomoottoria, jotka varmistavat paremman kelauskireyden hallinnan ja saavuttavat paremman kelausrullan laadun.
4. Emorullan lastausjärjestelmä käyttää pneumaattista akselia, jossa on vähemmän istukkaa. Purkujärjestelmässä on työntölaite valmiiden materiaalirullien purkamiseksi torniin. Konetta on helppo käyttää vain yhden henkilön toimesta.
5. Koneessa on kahden tyyppinen leikkausyksikkö, partaveitset ja ympyräveitset erilaisille materiaalirullille. Ne ovat valinnaisia. Voit myös saada molemmat samassa koneessa.
6. Koneen kelausakselissa on monitoiminen ja erittäin tarkka pneumaattinen kitka-akseli, jolla on parempi kelausjännityksen hallintakyky.
7. Se on varustettu jatkospöydällä. Käyttäjä voi kätevästi liittää materiaaliverkkoon.

细节-1细节-2
Web Guider Controller, Taiwan BrandVerkkoreunan ja tulostusviivan tunnistin
细节-3细节-4
Pneumaattinen purkukone servomoottorillaSplicer-taulukko
细节-5细节-6
Automaattinen purkutyöntökonePneumaattinen kitkakelausakseli
细节-7细节-8
Valmiit Rolls In TurretUrarullat ja partakoneen leikkausveitset


Mitä materiaaleja SLC-leikkaus- ja -kelauskoneita käytetään leikkausta varten?


SLC-mallin leikkauskelauskoneen on suunnitellut Binbao-koneet. Sitä käytetään pääasiassa painettujen, laminoitujen muovikalvorullien muuntamiseen mukautetun leveyden rulliksi joustopakkausteollisuudessa, kuten PET, OPP, CPP, PE, PS, PVC, BOPP, laminoitu kalvomateriaali, itseliimautuva etiketti ja niin edelleen. Näitä muovikalvo- tai laminoituja kalvorullia käytetään laajalti erityyppisten etikettien tai kääresokereiden, suolan, teen, pyyhkeiden, maitojauheen, lääketieteellisten, elintarvikkeiden, karkkipakkausten, PVC-kutistuvien etikettikalvojen valmistukseen pullovesietiketissä, juomapullon etiketissä, BOPP-laminoidussa. kalvorulla ruokapussiin.

插图-1 Muoviset välipalapakkauskalvorullat插图-2 PET-muovikalvorulla perunalastujen pakkaamiseen
Muoviset välipalapakkauskalvorullat PET-muovikalvorulla perunalastujen pakkaamiseen
插图-3 vesipullon etikettikalvorulla插图-4 laminoitua BOPP-kalvorullaa ruokapussiin
 Vesipullon etikettikalvorulla Laminoidut BOPP-kalvorullat ruokapussiinMitä eroja ja etuja SLC-mallin kalvorullien leikkaus- ja kelauskoneella on verrattuna paperijumbo-leikkaus- ja -rullauskoneeseen?


SLC-sarjan malli on kehitetty erityisesti kalvojoustopakkaus- ja etikettiteollisuudelle BOPP, PVC, PET, OPP, PE, laminoitu kalvo ja foliomateriaalirullien ominaisuuksien mukaan. Kalvot ovat ohuempia kuin paperirullat. Saman halkaisijan omaavalla rullalla kalvorullan pituus on paljon pidempi kuin paperirullan pituus. Leikkausnopeuden lisäämiseksi SLC-mallin pituusleikkurin nopeus voi olla jopa 600 metriä minuutissa. Leikkaus järjestelmä on erilainen. SLC-sarjan mallikone käyttää partakoneen litteää terää materiaalin leikkaamiseen, mutta paperirullaa leikkaava rullauskone käyttää pyöreää terää. Kelausakselit ovat erilaisia. Muovikalvorullat tulee kelata takaisin kitka-akseliin liukuvien pallojen avulla. Tämän tyyppinen akseli pystyy paremmin ja erikseen ohjaamaan kelausrullien kireyttä. Joustopakkausteollisuudessa nämä kalvorullat painetaan yleensä logolla ja kuvioilla. Joten SLC-sarjan mallikone ottaa käyttöön valokennoanturin web-ohjainjärjestelmän. Näiden näkökohtien lisäksi SLC-mallin leikkaus- ja kelauskoneen telojen asennossa, syöttöreitin kulmassa on monia eroja verrattuna paperirullien leikkauskoneen vastaaviin.

插图-5 litteä partakoneen teräLitteä partakoneen terä

插图-6 valokennoanturi verkko-ohjaimelle插图-7 Kitka-akseli takaisinkelaukseen
Valokenno-anturi verkko-ohjaimelleKitka-akseli takaisinkelaukseenMikä on tasauspyörästön kitka-akseli? Miksi tasauspyörästön kitka-akseli voi varmistaa kelauksen laadun?


Materiaalipaksuus ja kelausjännitys eroavat usein kalvoja, laminaatteja, muoveja ja muita materiaaleja kelattaessa. Käytettäessä pienempiä rullia samalle kelausakselille nämä vaihtelut voivat johtaa erilaisiin pituuksiin ja kireyteen. Jo muutaman kierroksen jälkeen joidenkin pienten rullien keskikohta voi olla liian tiukka, kun taas toiset ovat löysempiä, mikä tekee lopputuotteen laadusta mahdotonta hyväksyä.
Tasauspyörästön kitka-akseli ratkaisee nämä ongelmat pitämällä oikean kireyden kaikissa rullissa koko kelaustoiminnan ajan. Tämä varmistaa, että rainamateriaali ei painu, veny tai repeydy ja rullat kiertyvät tasaisesti. Vakio "liukuero" -toiminnon suorittamiseksi keskiakselin on pyörittävä nopeammin kuin tasauspyörästön kitkarenkaat. Kaikkien ytimien on luisuttava jatkuvasti, mutta jotkut luistavat enemmän kuin toiset säilyttääkseen saman jännityksen. Luiston ja radan kireyden hallinta saavutetaan vaihtelemalla keskiakselin ilmansyöttöä, joten vakioilmansyöttöä on oltava saatavilla, mieluiten välillä 20 - 60 psi (1 - 4 Bar). Kun rullan koko kasvaa rullausprosessin aikana, tasauspyörästön akselin nopeutta on vähennettävä, jotta voidaan säilyttää sama ylinopeus.
Kitkarenkaita on saatavana erittäin laajalla valikoimalla halkaisijaltaan 50 mm halkaisijasta yli 400 mm halkaisijaan. Kitkarenkaiden sisähalkaisija riippuu tällä hetkellä käyttämäsi akselin halkaisijasta, ja useimmissa tapauksissa voimme toimittaa renkaat olemassa olevaan akseliisi sopivaksi.

插图-8 kitkarenkaat插图-9 Tasauspyörästön kitka-akselin rakenne
 Kitkarenkaat Tasauspyörästön kitka-akselin rakenne


Mitä materiaalia leikataan pyöreällä teräveitsellä? Mitä materiaalia leikataan partakoneen veitsellä?


Käytettävän leikkausveitsen tyyppi riippuu materiaalin paksuudesta. Jos materiaali on foliota, laminoitua muovikalvoa, painettu joustava kalvo, jonka paksuus on alle 20 mikronia, käytämme yleensä partakoneen terää leikkausveitsenä. Pyöreää teräveistä käytetään laminoidun paperin, yleispaperin, päällystyspaperin ja itseliimautuvan etiketin leikkaamiseen. paperia ja niin edelleen materiaalia.


Kuinka monta moottoria SLC-sarjan leikkauskelauskoneessa on?


Mallikoneessa on neljä moottoria. Kaksi moottoria, joita käytetään kahden akselin yksittäiseen kelaamiseen. Rainamateriaalin syöttö toimii yhdellä moottorilla. Neljäs moottori ohjaa emorullan purkujännitystä.

插图-10 moottori purkamiseen插图-11 taajuusmuuttajat
 Moottori purkamiseenTaajuusmuuttajat


Kuinka purkaa valmiit rullat rullausakseleilta?


Näiden kitkarenkaiden ansiosta akseleissa voi rullata erikseen valmiita rullia on vaikea purkaa. Kuljettajien työvoiman säästämiseksi suunnittelimme SLC-mallikoneeseen työntimen. Se voi automaattisesti työntää valmiit rullat hyllylle. Käyttäjät voivat pakata valmiin rullan hyllylle koneen käydessä.

插图-12 Purkutyöntökone插图-13 valmiita rullaa hyllyssä
Purkutyöntökone
Valmiit rullat hyllyssä


Onko SLC-mallikoneessa liitoslaitteita?


Kyllä sillä on. Jatkolaitteet sisältävät kaksi tikkua ja alustan. Puikkoja ohjataan sylintereillä rainamateriaalin nipistämiseksi alustassa, jolloin käyttäjät voivat helposti yhdistää uuden telan rainamateriaaliin koneessa.

插图-14 liitoslaitteet插图-15 Splicing Platform
 Liitoslaitteet Liitosalusta


Voiko SLC-mallin kone pysähtyä automaattisesti, kun se on kelannut mittarit takaisin?


Siemens PLC:n ohjaama SLC-mallikone älykkäällä ohjelmajärjestelmällä. Kone voi automaattisesti laskea kelausmittareita ja pysähtyä kosketusnäytön asetusten mukaisesti.

插图-16 Ihmisen ja koneen vuorovaikutuksen kosketusnäyttöIhmisen ja koneen vuorovaikutuksen kosketusnäyttö


Minkä tyyppistä radanohjainanturia SLC-malli käyttää?


Se riippuu materiaalin ominaisuuksista. Jos materiaali on painettu filmi, suosittelemme, että anturi käyttää CCD-valokennoanturin, joka voi havaita reunan ja tulostusviivan. Läpinäkyvän kalvomateriaalin tulee käyttää infrapuna-anturia. Ultraäänianturia voidaan käyttää muuhun materiaaliin, kuten tyhjään paperiin, kalvoon, laminoituun materiaaliin ja niin edelleen.

插图-17 Web Guider Sensor插图-18 Web Guider Controller Panel
Web-ohjain-anturi
Web Guider -ohjainpaneeli

Mallin nimi

SLC-sarja

Äidin rullan leveys (enintään)

1300-1800mm

Äidin rullan halkaisija (enintään)

800mm (1000mm, 1400mm valinnainen)

Äidin rullan painokapasiteetti

1000kg

Kelausrullien halkaisija (enintään)

600mm

Kelausrullien leveys (min)

30mm

Ytimen koko

3/6 tuumaa (muokattavissa)

Paksuusalue

12-150 mikronia

Leikkaustarkkuus

± 0.2mm

Nopeus

600m / min

Tapaus 1: Pulloveden ja juomien etikettirullat
Monet kuluttajatuotteet vaativat kalvotarroja, kuten pullotettua vettä ja erilaisia ​​juomia. Kalvotarrojen valmistukseen tarvitaan kalvonpuhalluskoneita, painokoneita, laminointikoneita, halkaisukoneita ja muita laitteita. Kalvotarran valmistajan on leikattava painettu kalvorulla asiakkaan tarvitsemalle leveydelle.

Tapaus 2: itseliimautuvat paperitarrapaperirullat, tarratarrat
Itseliimautuvia tarroja käytetään laajalti elämässämme, kuten punaviinitarroja, supermarkettien hintalappuja, ihonhoitotarroja ja niin edelleen. Itseliimautuvan päällystyskoneen leveys on yleensä yli 900 mm. Siksi itseliimautuvan valmistajan on leikattava suuret rullat pieniksi rulliksi. Koska leveysleikkauskone ja itsekiinnittyvien tarrojen painokone eivät ylitä 500 mm. Joten paperirulla pieniksi rulliksi, halkaisu, kelauskone käyttää jumbo -rullan muuntamiseen leveysrullien mukauttamiseen.

Tapaus 3: Laminoidut kalvorullat ruoan ja lääketieteellisen pussin valmistukseen
Tiiviyden ja säilyvyyden parantamiseksi monet elintarvike- ja lääkepakkaukset käyttävät komposiittimateriaaleja, kuten alumiinifolio- ja kalvokomposiittimateriaaleja sekä paperi- ja kalvokomposiittimateriaaleja. Komposiittimateriaalien suorituskyky paranee. Komposiittimateriaalien paksuus on kuitenkin yleensä epätasainen. Siksi komposiitti joustavat pakkausmateriaalit käyttävät liukurenkaiden kitka -akselin leikkauskonetta raaka -aineiden rullien leikkaamiseen.

(1-1)
(1-2)

(2-1)

(2-2)
(3-1)
(3-2)
(3-3)

1.Kuinka paljon pienimmän leveyden rullaa koneesi voi leikata ja kääntää?
Vastaus: Sarjakone voi tehdä vähintään 20 mm leveitä rullia

2.Olemme valmistamassa päällyspaperia itseliimautuvalle paperille ja piin päällystetylle elintarvikepakkauspaperille. Materiaali on erittäin liukasta ja sitä on vaikea kelata kapeiksi rulliksi. Kuinka ratkaiset ongelman?
Vastaus: Olemme toimittaneet ratkaisuja monille samanlaisille materiaalivalmistajien asiakkaille. Koneemme kohtuullinen rakenne ja ohjausjärjestelmä voivat estää materiaalin liukastumisen.

3.Joustava painokone tulostaa paperirullamme. Pystyykö koneen verkko -ohjain havaitsemaan tulostusmerkin viivan reunassa ja leikkaamaan reunan?
Vastaus: Kyllä, voimme käyttää CCD-tyyppistä anturia, jolla on kamera tulostuslinjan havaitsemiseen, ja lisäksi koneemme voi leikata ja puhaltaa jätteen reunan koneesta.

4.Olen paino- ja pakkausmateriaalien ja -laitteiden toimittaja Euroopassa. Onko sinulla CE -sertifiointi koneen mallille.
Vastaus: Kaikilla leikkauskoneilla on SGS-sertifioitu CE.

5.Minkä tyyppisiä kitkarenkaita käytät kelausakseleissa?
Vastaus: Hyväksymme eri tyyppisiä kitkarenkaita eri materiaaleille. Se riippuu materiaalin ominaisuuksista.

6.Kuinka kone purkaa nämä viimeistelyrullat?
Vastaus: Meillä on kahdenlaisia ​​purkutapoja. Yhden koneen mallin pitäisi purkaa rullat manuaalisesti. Toisessa mallissa on automaattinen purkujärjestelmä, järjestelmä voi työntää viimeistelyrullat akseleista sähköisen liikkuvan varren avulla.

7.Minulla on joitain vaatimuksia tuotteidemme käsittelystä? Voitko auttaa minua?
Vastaus: Meillä on ammattitaitoinen suunnittelutiimi, joka tarjoaa ratkaisuja vaatimusten mukauttamiseen. Tervetuloa ottamaan yhteyttä meihin ja keskustelemaan uusista ideoistasi.

Yhteystiedot