kaikki kategoriat

Sähköposti:[sähköposti suojattu]

EN

Sinä olet täällä : Etusivu>Tuotteet>Muovikalvonleikkauskone

Yhteystiedot

Matkapuhelin: 86 18858786298

E-mail: [sähköposti suojattu]

WhatsApp:86 18858786298

Lisää: Wanquan Machinery Industry Park B17-8, Wanquan Town, Pingyang County, Wenzhou City, Zhejiang Province

SLC -sarjan muovikalvo BOPP PVC PE -rullaleikkauskelauskone joustavaa tulostusta varten

Tämä SLC -sarjan leikkauskelauskone ottaa käyttöön kitkakelausakselit, jotka voivat paremmin leikata ja kelata laminoitua kalvorullamateriaalia, kuten BOPP, PVC, PE ja niin edelleen epätasaista materiaalia. Ilman kitka -akselit voivat erikseen ohjata takaisinkelausjännitystä.

  • Kuvaus
  • Parametri
  • Soveltuu
  • Faq

Tämä SLC -sarjan leikkauskelauskone ottaa käyttöön kitkakelausakselit, jotka voivat paremmin leikata ja kelata laminoitua kalvorullamateriaalia, kuten BOPP, PVC, PE ja niin edelleen epätasaista materiaalia. Ilman kitka -akselit voivat erikseen ohjata takaisinkelausjännitystä.

Sitä käytetään laajalti painatuksessa ja pakkaamisessa, etiketikalvoteollisuudessa. Esimerkiksi se voi halkaista ja kelata takaisin pulloveden, juomamerkin jumbo-rullan tulostamisen jälkeen mukauttaa leveyden pieniä rullia.Lisäksi se voi myös halkaista paperi-muovikomposiittimateriaaleja, silikonipäällysteistä rasvasuojapaperia, PE-päällystettyä paperia jne. pussi, lääketieteellisten lääkkeiden pussi, muovikalvopussit, etiketti, tarrapaperitarra ja niin edelleen.

Ominaisuus:
1.Koneen runko hyväksyy 60 mm paksun korkealaatuisen teräslevyn, mikä varmistaa, että kone välttää tärinää suurella nopeudella ajettaessa, mikä parantaa paperirullien halkaisun tarkkuutta.
2.Koneessa on kolme servomoottoria, joita käytetään materiaalien ja käämityksen siirtämiseen halkaisun jälkeen.
3.SIEMENS PLC: llä on älykäs käyttöohjelmajärjestelmä, jolla on monia toimintoja, automaattinen laskentamittari, automaattinen pysäytys käämimittareiden asettamisena, nousun pysäytys ja niin edelleen.
4. automaattinen jännityksen hallinta. Kone voi automaattisesti mitata emorullan halkaisijan ja säätää ulostulojännitystä automaattisesti.
5.Käämitysakselit hyväksyvät ilman kitka -akselit, jotka voivat erikseen hallita kireyttä akseleiden jokaisessa asennossa.
5.Käämitysrullat painetaan nippirullien avulla, mikä voi paremmin kelata valmiita rullia. Valmis rullien reuna on tasaisempi ja siistimpi, tiukempi.
6.Web -ohjainjärjestelmä tunnistaa automaattisesti rainan reunan ja säätää asentoa, mikä voi parantaa halkaisutarkkuutta.
7.Leikkaavat veitsen akselit voidaan poistaa koneesta. Pienien rullien valmistamiseksi mallileikkurissa on monia veitsiä. Joten tämän tyyppinen veitsen akseli voidaan helposti säätää ja vaihtaa veitsiä.
8. halkaisuterät: pyöreä veitsi ja tasainen partaveitsi ovat molemmat saatavilla.

Ilmakitkakelausakselit 副本Litteät partaveitset 副本
Ilmakitkaiset kelausakselitLitteät partaveitset
Web -ohjaimen anturi 副本Web -ohjaimen servomoottori 副本
Web-ohjain-anturiWeb -ohjaimen servomoottori

Mallin nimi

SLC

Äidin rullan leveys (enintään)

1300-1800mm

Äidin rullan halkaisija (enintään)

800 mm (1400 mm valinnainen)

Äidin rullan painokapasiteetti

800kg (1400kg valinnainen)

Kelausrullien halkaisija (enintään)

600mm

Kelausrullien leveys (min)

20mm

Paperin ytimen koko

3 tuumaa (muokata saatavana)

Paksuusalue

20-400 g / m0.005 (0.25-XNUMX mm)

Tarkkuusleikkaus

± 0.2mm

Nopeus

400m / min

Tapaus 1: Pulloveden ja juomien etikettirullat
Monet kuluttajatuotteet vaativat kalvotarroja, kuten pullotettua vettä ja erilaisia ​​juomia. Kalvotarrojen valmistukseen tarvitaan kalvonpuhalluskoneita, painokoneita, laminointikoneita, halkaisukoneita ja muita laitteita. Kalvotarran valmistajan on leikattava painettu kalvorulla asiakkaan tarvitsemalle leveydelle.

Tapaus 2: itseliimautuvat paperitarrapaperirullat, tarratarrat
Itseliimautuvia tarroja käytetään laajalti elämässämme, kuten punaviinitarroja, supermarkettien hintalappuja, ihonhoitotarroja ja niin edelleen. Itseliimautuvan päällystyskoneen leveys on yleensä yli 900 mm. Siksi itseliimautuvan valmistajan on leikattava suuret rullat pieniksi rulliksi. Koska leveysleikkauskone ja itsekiinnittyvien tarrojen painokone eivät ylitä 500 mm. Joten paperirulla pieniksi rulliksi, halkaisu, kelauskone käyttää jumbo -rullan muuntamiseen leveysrullien mukauttamiseen.

Tapaus 3: Laminoidut kalvorullat ruoan ja lääketieteellisen pussin valmistukseen
Tiiviyden ja säilyvyyden parantamiseksi monet elintarvike- ja lääkepakkaukset käyttävät komposiittimateriaaleja, kuten alumiinifolio- ja kalvokomposiittimateriaaleja sekä paperi- ja kalvokomposiittimateriaaleja. Komposiittimateriaalien suorituskyky paranee. Komposiittimateriaalien paksuus on kuitenkin yleensä epätasainen. Siksi komposiitti joustavat pakkausmateriaalit käyttävät liukurenkaiden kitka -akselin leikkauskonetta raaka -aineiden rullien leikkaamiseen.

(1-1)
(1-2)

(2-1)

(2-2)
(3-1)
(3-2)
(3-3)

1.Kuinka paljon pienimmän leveyden rullaa koneesi voi leikata ja kääntää?
Vastaus: Sarjakone voi tehdä vähintään 20 mm leveitä rullia

2.Olemme valmistamassa päällyspaperia itseliimautuvalle paperille ja piin päällystetylle elintarvikepakkauspaperille. Materiaali on erittäin liukasta ja sitä on vaikea kelata kapeiksi rulliksi. Kuinka ratkaiset ongelman?
Vastaus: Olemme toimittaneet ratkaisuja monille samanlaisille materiaalivalmistajien asiakkaille. Koneemme kohtuullinen rakenne ja ohjausjärjestelmä voivat estää materiaalin liukastumisen.

3.Joustava painokone tulostaa paperirullamme. Pystyykö koneen verkko -ohjain havaitsemaan tulostusmerkin viivan reunassa ja leikkaamaan reunan?
Vastaus: Kyllä, voimme käyttää CCD-tyyppistä anturia, jolla on kamera tulostuslinjan havaitsemiseen, ja lisäksi koneemme voi leikata ja puhaltaa jätteen reunan koneesta.

4.Olen paino- ja pakkausmateriaalien ja -laitteiden toimittaja Euroopassa. Onko sinulla CE -sertifiointi koneen mallille.
Vastaus: Kaikilla leikkauskoneilla on SGS-sertifioitu CE.

5.Minkä tyyppisiä kitkarenkaita käytät kelausakseleissa?
Vastaus: Hyväksymme eri tyyppisiä kitkarenkaita eri materiaaleille. Se riippuu materiaalin ominaisuuksista.

6.Kuinka kone purkaa nämä viimeistelyrullat?
Vastaus: Meillä on kahdenlaisia ​​purkutapoja. Yhden koneen mallin pitäisi purkaa rullat manuaalisesti. Toisessa mallissa on automaattinen purkujärjestelmä, järjestelmä voi työntää viimeistelyrullat akseleista sähköisen liikkuvan varren avulla.

7.Minulla on joitain vaatimuksia tuotteidemme käsittelystä? Voitko auttaa minua?
Vastaus: Meillä on ammattitaitoinen suunnittelutiimi, joka tarjoaa ratkaisuja vaatimusten mukauttamiseen. Tervetuloa ottamaan yhteyttä meihin ja keskustelemaan uusista ideoistasi.

Yhteystiedot