kaikki kategoriat

Sähköposti:[sähköposti suojattu]

EN

Sinä olet täällä : Etusivu>Tuotteet>Paperin leikkauskone

Yhteystiedot

Matkapuhelin: 86 18858786298

E-mail: [sähköposti suojattu]

WhatsApp:86 18858786298

Lisää: Wanquan Machinery Industry Park B17-8, Wanquan Town, Pingyang County, Wenzhou City, Zhejiang Province

SLD-mallin kehystyyppi paperin Jumbo-rullan leikkaus- ja kelauskone

SLD-sarjan mallin leikkaus- ja kelauskone on Binbao Machineryn lippulaivamallimme. Se on automatisoiduin, nopein ja laajimmin käytetty kaikista leikkaus- ja kelauskoneistamme. Se on varustettu 5 sarjalla Siemens-moottoreita, saksalaisen E+L-merkkisen reunan paikannusjärjestelmän, Siemens PLC:n ja muiden kansainvälisesti tunnettujen sähköisten ohjausjärjestelmien merkkien kanssa. Vakaa ajonopeus saavuttaa 500 metriä minuutissa, mikä voi täydellisesti leikata ja kelata 15-500 gsm paperijumborullia kapeiksi rulliksi

  • Kuvaus
  • Parametri
  • Soveltuu
  • Asiakkaan tehdaskierros

Käyttö:
SLD-malli soveltuu erityisen hyvin yli 2000 mm leveiden rainojen käsittelyyn. Siksi sitä käytetään useissa paperitehtaissa, paperinjalostuslaitoksissa ja telanleikkauspalvelujen tarjoajissa. Lisäksi monet paperituotevalmistajat, kuten paperipussit, paperimukit, paperiputket jne., joutuvat käyttämään SLD-tyyppistä leikkuurullaa. Sitä käytetään laajasti paino- ja paperituotteiden pakkauksissa.


Lisätiedot:

1 SLD Paperinleikkuukoneen kelauskone

SLD Paperinleikkuukoneen kelauskone

2 SLD Paperinleikkuukoneen ilmaistukka3 Leikkuukone, joka purkaa jännityksen moottorilla
 SLD Paperinleikkuukoneen ilmaistukka
Leikkuukoneen purkauskireyden säätö moottorilla

Irrotettava teline:  SLD-sarjan paperinleikkurin rullauskone käyttää hydraulisesti ohjattavaa kelaustelinettä, joka voi helposti poimia 2000 kg:n painon ja 1600 mm halkaisijaltaan jumborullia. Purkujännitystä ohjattiin kahdella Siemensin moottoreillaTher.


6 Valmiiden telojen automaattinen purku

Valmiiden rullien automaattinen purku

4 Valmiita kelausrullia5 Valmis kelausrullan pinta
 Valmiit rullien kelausValmis kelausrullien pinta

TakaisinkelausyksikköKelausakselit ovat lehtityyppisiä ilmatäyttöakseleita. Kaksi moottorisarjaa käyttävät kelausakseleita ja tuottavat kohtuullisen jännityksen korkealaatuisten valmiiden rullausrullien saamiseksi. Leikkauspinta on sileä eikä ryppyjä. Valmiit rullat voidaan purkaa automaattisesti käyttötyön säästämiseksi.


9 ylempää leikkausveitsen akselia SLD-mallissa

ylempi leikkausveitsien akseli SLD-mallissa

7 pyöreää leikkausveistä8 leikkausveistä valmistettiin nopeasta seosteräksestä
Pyöreät leikkausveitset Leikkausveitset valmistettiin nopeasta seosteräksestä

Leikkausveitset: Leikkausveitsien akselin halkaisija on 100 mm. Se on riittävän vahva pitämään veitsistä kiinni ja välttämään vapinaa koneen käydessä. Siksi leikkaustarkkuus on erittäin korkea. Akselin toinen pää on kiinteä ja toinen pää on pyörivä. Tämän rakenteen ansiosta leikkausveitsien vaihtaminen on erittäin helppoa. Leikkuuveitsi on valmistettu nopeasta seosteräksestä. Sillä on korkea tarkkuus ja kestävyys.


10 EPC-järjestelmän ohjauspaneeli11 EPC-järjestelmän anturi
EPC-järjestelmän ohjauspaneeliEPC-järjestelmän anturi

EPC-järjestelmä:  Järjestelmä on automaattinen radan reuna-aseman korjausjärjestelmä. Se sisältää reunatunnistimen, ohjauspaneelin ja ohjainmoottorin. Järjestelmän on valmistanut kuuluisa radan reunaohjausjärjestelmien toimittaja Erhardt+Leimer. Erittäin herkkä järjestelmä säätää aina nopeasti automaattisesti radan reunan asennon.


12-kosketusnäyttöSLD-leikkauskoneen leikkauspöytä
 KosketusnäyttöSLD-leikkauskoneen leikkauspöytä

Leikkauspöytä: Koneessa on itsenäinen leikkauspöytä, jossa on suurikokoinen käyttöruutu. Konsoliin on integroitu erilaisia ​​koneen ohjauskytkimiä.


14 tasainen jännitysjärjestelmä sylinterillä ja vaimentimella paperinleikkauskoneessa15 paperinleikkauskoneen jatkuvan jännityksen ohjausjärjestelmä
tasajännitejärjestelmän sylinteri ja vaimennin leikkauskoneessa
paperinleikkauskoneen jatkuvan jännityksen ohjausjärjestelmä

Jatkuva jännitysjärjestelmä:Järjestelmä koostuu alumiinirullista ja kahdesta sylinterisarjasta. Yksi sylinterisarja on varustettu vaimennusantureilla. Ilmasylinteri tuottaa vastaavan ilmanpaineen pellin signaalin mukaan alumiinirullan asennon säätämiseksi. Tällaisella järjestelmällä paperin kireys kuljetuksen aikana voidaan pitää vakiona koko ajan.


Miksi tarvitset setin SLD-sarjan paperijumbo-rullaleikkurin?

Vastaus: Jos olet paperinjalostusyritysten, painotalojen tai paperirullien käsittelytehtaiden johtaja ja omistaja, sinun on haluttava käsitellä enemmän leveää jumborullaa. SLD-sarjan paperinleikkurin rullauskone on ihanteellinen laite tarpeiden saavuttamiseen. Portaalirakenne varmistaa, että kone voi leikata ja kelata vakaasti yli 2000 mm leveitä paperijumborullia. Koneen suurin leveys on sarjakoneessa 3000 mm.

SLD-穿料图Paperijumborullissani on erilainen sisähalkaisijaltaan. Voiko SLD-sarjan kone poimia eri sisähalkaisijaltaan erilaisia ​​jumboteloja?

Vastaus: Kyllä, avautuvassa jalustassa on monikokoiset ilmaistukat erilaisten sisähalkaisijaisten ytimien, kuten 3 tuuman, 6 tuuman, 12 tuuman tai muun mukautetun koon, asentamiseen. Koneemme istukat ottavat mekaanisen rakenteen kiinnittääkseen paperijumborullat koneen käytön aikana.

插图 -1插图 -2
Hydrauliset ilmaistukat
3 kokoista istukkaa yhdessäMitä etuja SLD-sarjan paperinleikkauskelauskoneen aukikelaustelineen eduista on?
Vastaus: Itse aukirullautuva teline painaa yli 4 tonnia. Kun se on ladattu jumbopaperirullilla ja nopeus saavuttaa maksimin, se voi silti pysyä erittäin vakaana. Avautuvan telineen varsia ohjataan hydraulisylintereillä, joiden teho riittää poimimaan 3000kg painavia paperirullia ja 1600mm halkaisijaltaan olevia rullia.

插图 -3
插图 -4Onko sinulla paperirainan automaattinen langoitusjärjestelmä lisävarusteena?
Vastaus: Kyllä, meillä on automaattinen järjestelmä paperiradan langoittamiseen koneessamme. Ota yhteyttä myyntiimme saadaksesi lisätietoja.

Kuinka kone hallitsee purkautumisjännitystä?
Vastaus: Mitä tulee purkautuvaan jännityksen hallintaan, meillä on kolme vaihtoehtoa, magneettinen jauhejarru, pneumaattinen jarru ja servomoottorit. Moottorin ohjausjännitejärjestelmä on herkin ja vakain. Mutta siinä on myös etuja jännityksen hallitsemisessa jarrulla. Jos haluat tietää, minkä tyyppinen jännityksenhallintajärjestelmä on parempi materiaalillesi, ota yhteyttä myyntitiimiimme.

插图 -5
moottori
插图 -6

插图 -7

magneettinen jauhejarru
pneumaattinen jarruOnko mallikoneessa banaanitela?
Vastaus: Banaanitelalla levitettiin paperirainaa paperin ryppyjen poistamiseksi. Normaalisti asennamme telat asiakkaille, jotka muuntavat pääasiassa ohuita paperirullia. On erittäin tärkeää kertoa materiaaliominaisuuksista ja yksityiskohdista myyntiimme.

Kuinka säätää veitsiä erilaisten leikkausleveyksien saamiseksi?

Vastaus: SLD-sarjan koneen leikkausyksikkö sisältää yläveitsen ja alaveitsen. Molemmat liikkuvat vapaasti veitsen varressa. Veitsen akseleita ei tarvitse ottaa pois koneesta, käyttäjät voivat helposti asentaa ja poistaa leikkausveitset akseleihin. Koska veitsen ylä- ja alaakseli voivat avata päänsä ja jättää raon veitsien asennusta varten.

插图 -8

Avaa ylempi leikkuuveitsen akseli ja käännä se pois koneesta

Mallin nimi

SLD-sarja

Äidin rullan leveys (enintään)

1300-3000mm

Äidin rullan halkaisija (enintään)

1600mm (muokattavissa)

Äidin rullan painokapasiteetti

4000kg

Kelausrullien halkaisija (enintään)

1500mm

Kelausrullien leveys (min)

30mm

Paperin ytimen koko

3-6-12 tuumaa (muokattavissa)

Paperirullat GSM-alue

15-500gsm

Tarkkuusleikkaus

± 0.2mm

Nopeus

500m / min

Kokonaisteho

Riippuu koneen leveydestä

Tapaus 1: Paperikupit, paperikulhot ja paperikannen valmistus
Mallipaperin halkaisukelauskoneet, joita käytetään laajalti kertakäyttöisten paperikonttien valmistajien tehtaalla. Paperikupit, paperikulhojen muodostuskone tarvitsevat syöttöpyörää näiden tuotteiden valmistamiseksi. Kone pystyy leikkaamaan jumbopaperirullat kapeiksi leveiksi rulliksi (suurin halkaisija voi olla 1000 mm). Paperikannen käsittely vaatii myös tietyn leveyden rullasyötön syöttökoneeseen.

Tapaus 2: Paperipussien valmistus
Paperipussit käyttävät normaalisti voimapaperia tai päällystettyä rasvaa kestävää paperia. Leikkaava kelauskoneemme voi leikata tämäntyyppiset paperirullat mukautettaviksi leveyspaperirulliksi, jotka syötetään paperipussien muodostuskoneeseen. Mutta silti monet paperipussien valmistajat käyttävät arkinsyöttölaitteiden paperikoneita tietyntyyppisille paperipusseille. Näissä valmistajien tehtaissa paperinleikkauskelauskone käyttää muuntamista paperirullien tulostamisen jälkeen.

Tapaus 3: Paperiputki ja paperipurkki
Paperiputki on välttämätön työkalu paperituoteteollisuudessa. Paperiputkia tuottavan koneen on syötettävä myös pieniä, eri leveyksiä paperirullia. Nämä pienien paperirullien leveys riippuvat siitä, kuinka paljon halkaisijaltaan paperiputkia haluat tehdä. Siksi meidän on leikattava paperi-jumborulla pieniksi, eri leveyksisiksi rulliksi vastaamaan paperiputkien tuotantovaatimuksia. Paperipurkkien valmistus on samanlaista kuin paperiputkien valmistus.

应用 1-1
应用 1-2
应用 1-3
应用 1-4
应用 1-5
应用 1-6
应用 2-1
应用 2-2
应用 2-3
应用 3-1
应用 3-2
应用 3-3

Yhteystiedot