kaikki kategoriat

Sähköposti:[sähköposti suojattu]

EN

Sinä olet täällä : Etusivu>Tuotteet>Paperin leikkauskone

Yhteystiedot

Matkapuhelin: 86 18858786298

E-mail: [sähköposti suojattu]

WhatsApp:86 18858786298

Lisää: Wanquan Machinery Industry Park B17-8, Wanquan Town, Pingyang County, Wenzhou City, Zhejiang Province

SLA-sarjan kaksoispuoleinen irrotettava paperirulla rullille leikkaava kelauskone

Tämä sarjan leikkaava uudelleenkelauskone on idealaite leikata kaksipuolinen päällystetty irrotuspaperi rullaksi pienikokoisiksi rulliksi. Koneemme voi täydellisesti leikata ja kelata tämän tyyppisiä liukastumamateriaaleja. Valmiit telat eivät ole vain tiukkoja, vaan myös leikkuupinnan ilman heilumista ja jälkiä. Kun trukki poimii valmiit paperirullat, ne eivät luiskaudu trukista.

  • Kuvaus
  • Parametri
  • Soveltuu
  • Asiakkaan tehdaskierros
  • Faq

Käyttö : Tämä sarjan halkaisukelauskone on idealaite leikata kaksipuolinen päällystetty irrotettava paperirulla erilaisiin leveisiin pieniin teloihin. Koneemme voi täydellisesti leikata ja kelata tämän tyyppisiä liukastumateriaaleja. Valmiit telat eivät ole vain tiukkoja, vaan myös leikkuupinnan ilman heilumista ja jälkiä. Kun trukki poimii valmiit paperirullat, ne eivät luiskaudu trukista.

Ominaisuus:
1.Koneen rungossa on 50 paksuus korkealaatuista teräslevyä.Tämä varmistaa, että kone välttää tärinää suurella nopeudella ajettaessa, mikä parantaa paperirullien halkaisun tarkkuutta.
2.Koneessa on kolme servomoottoria, joita käytetään materiaalien ja käämityksen siirtämiseen halkaisun jälkeen.
3.SIEMENS PLC: llä on älykäs käyttöohjelmajärjestelmä, jolla on monia toimintoja, automaattinen laskentamittari, automaattinen pysäytys käämimittareiden asettamisena, nousun pysäytys ja niin edelleen.
4. automaattinen jännityksen hallinta. Kone voi automaattisesti mitata emorullan halkaisijan ja säätää ulostulojännitystä automaattisesti.
5.Hydraulinen nostimen avautuva rakenne tekee jumborullien lataamisesta helpompaa ja säästää työvoimaa.
6. Valmiit rullat purkautuvat automaattisesti maahan.
7. web-ohjainjärjestelmä tunnistaa automaattisesti verkon reunan ja säätää sijaintia, mikä voi parantaa tarkkuutta.
8.Leikkaava veitsi asennetaan koneen takaosaan, suunnittelu tekee veitsen säätämisestä helpompaa.


Pohjan halkaisuteräOhjauspaneeli
Pohjan halkaisuteräRistileikkaava veitsi
sähkökaappiNip-rulla
Sähköinen kaapeliNip-rulla
Serbo-moottoriHalkaisuterä
Serbo-moottoriHalkaisuterä
Leikkaava veitsiHalkaisupinta
Leikkaava veitsiHalkaisupinta
Istuva pintaWeb-ohjain-anturi
Istuva pintaWeb-ohjain-anturi

Mallin nimi

  SLA-sarja

Äidin rullan leveys (enintään)

1300-2000mm

Äidin rullan halkaisija (enintään)

1400 mm (1600 mm valinnainen)

Äidin rullan painokapasiteetti

1400kg (2000kg valinnainen)

Kelausrullien halkaisija (enintään)

1000mm

Kelausrullien leveys (min)

30mm

Paperin ytimen koko

3 tuumaa (muokata saatavana)

Paksuusalue

20-400gsm

Tarkkuusleikkaus

± 0.2

Nopeus

350m / min

Erikoistapaus: Doubel Side Silicon Coated Release Paper Roll -valmistaja
Yksi Intian suurimmista kaksipuolisista silikoniöljypaperi- ja irrotuspapereiden valmistajista on tilannut SLA-sarjan halkaisijan. Ennen yhteistyötä kanssamme he ovat ostaneet useita viiltokelaajia. Mutta nuo koneet eivät ole koskaan kyenneet täyttämään vaatimuksiaan täydellisesti. Jotkut reunat eivät ole leikattu siististi, ja jotkut kelatut paperirullat ovat hyvin löysät. Koska kaksipuolinen silikoniöljyn irrotuspaperi on erittäin sileä, tällaisen koneen valmistaminen on erittäin vaikeaa
Tämä asiakas löysi yritysvideomme YouTubesta ja otti yhteyttä meihin. Yksityiskohtaisen viestinnän avulla tekninen ammattitiimimme antoi lopullisen ratkaisun. Autoimme asiakkaita ostamaan rullan kaksipuolista silikoniöljyn irrotuspaperia Kiinasta ja testasimme tämän laitteen täysin. Testitulokset olivat täydellisiä, ja asiakkaat arvostivat niitä hyvin.


Tapaus 1: Paperikupit, paperikulhot ja paperikannen valmistus
Mallipaperin halkaisukelauskoneet, joita käytetään laajalti kertakäyttöisten paperikonttien valmistajien tehtaalla. Paperikupit, paperikulhojen muodostuskone tarvitsevat syöttöpyörää näiden tuotteiden valmistamiseksi. Kone pystyy leikkaamaan jumbopaperirullat kapeiksi leveiksi rulliksi (suurin halkaisija voi olla 1000 mm). Paperikannen käsittely vaatii myös tietyn leveyden rullasyötön syöttökoneeseen.

Tapaus 2: Paperipussien valmistus
Paperipussit käyttävät normaalisti voimapaperia tai päällystettyä rasvaa kestävää paperia. Leikkaava kelauskoneemme voi leikata tämäntyyppiset paperirullat mukautettaviksi leveyspaperirulliksi, jotka syötetään paperipussien muodostuskoneeseen. Mutta silti monet paperipussien valmistajat käyttävät arkinsyöttölaitteiden paperikoneita tietyntyyppisille paperipusseille. Näissä valmistajien tehtaissa paperinleikkauskelauskone käyttää muuntamista paperirullien tulostamisen jälkeen.

Tapaus 3: Paperiputki ja paperipurkki
Paperiputki on välttämätön työkalu paperituoteteollisuudessa. Paperiputkia tuottavan koneen on syötettävä myös pieniä, eri leveyksiä paperirullia. Nämä pienien paperirullien leveys riippuvat siitä, kuinka paljon halkaisijaltaan paperiputkia haluat tehdä. Siksi meidän on leikattava paperi-jumborulla pieniksi, eri leveyksisiksi rulliksi vastaamaan paperiputkien tuotantovaatimuksia. Paperipurkkien valmistus on samanlaista kuin paperiputkien valmistus.

应用 1-1
应用 1-2

应用 1-3

应用 1-4
应用 1-5
应用 1-6
应用 2-1
应用 2-2
应用 2-3
应用 3-1
应用 3-2
应用 3-3

1. kuinka paljon gsm (grammaa neliömetriä kohti) paperirulla koneesi voi leikata?
Vastaus: Ohut paperirulla on todella vaikeaa leikata ja kelata paperinleikkauskoneessa. Konerakenteemme sopii erinomaisesti ohutpaperi-jumborullan muuntamiseen (vähintään 18 g / mXNUMX paperia)
2.Olemme valmistamassa päällyspaperia itseliimautuvalle paperille ja piin päällystetylle elintarvikepakkauspaperille. Materiaali on erittäin liukasta ja sitä on vaikea kelata kapeiksi rulliksi. Kuinka ratkaiset ongelman?
Vastaus: Olemme toimittaneet ratkaisuja monille samanlaisille materiaalivalmistajien asiakkaille. Koneemme kohtuullinen rakenne ja ohjausjärjestelmä voivat estää materiaalin liukastumisen.
3.Paperirullamme tulostetaan joustavalla painokoneella.Voiko koneesi verkko-ohjain havaita tulostusmerkkiviivan reunasta ja leikata reunan?
Vastaus: Kyllä, voimme käyttää CCD-tyyppistä anturia, jolla on kamera tulostuslinjan havaitsemiseen, ja lisäksi koneemme voi leikata ja puhaltaa jätteen reunan koneesta.
4.Olen paino- ja pakkausmateriaalien ja -laitteiden toimittaja Euroopassa. Onko sinulla CE-sertifikaatti mallikoneelle?
Vastaus: Kaikilla leikkauskoneilla on SGS-sertifioitu CE.
5.Minulla on joitain vaatimuksia tuotteidemme käsittelystä? Voitko auttaa minua?
Vastaus: Meillä on ammattitaitoinen suunnittelutiimi, joka tarjoaa ratkaisuja vaatimusten mukauttamiseen. Tervetuloa ottamaan yhteyttä meihin ja keskustelemaan uusista ideoistasi.

Yhteystiedot