kaikki kategoriat

Sähköposti:[sähköposti suojattu]

EN

Sinä olet täällä : Etusivu>Tuotteet>Paperin leikkauskone

Yhteystiedot

Matkapuhelin: 86 18858786298

E-mail: [sähköposti suojattu]

WhatsApp:86 18858786298

Lisää: Wanquan Machinery Industry Park B17-8, Wanquan Town, Pingyang County, Wenzhou City, Zhejiang Province

Self Adhesive Sticker Label Roll Slitting Rewinding Machine

This SLC series slitting rewinding machine mainly used to cut self adhesive sticker label  paper,laminated composited rolls material. It adopts the gantry frame structure,air slip friction rewinding shafts,three servo motors,automatic web edge guider system,automatic unloading system and automatic knife adjustment system as optional.

  • Kuvaus
  • Parametri
  • Soveltuu
  • Asiakkaan tehdaskierros
  • Faq

It is widely used in the printing and packaging,label film industry products. For example,it can slit and rewind after printing bottle water,beverage label jumbo roll into customize width small rolls.In addition, it can also slit paper-plastic composite materials, silicone coated grease proof paper, PE coated paper,laminated paper etc. Making food packaging pouch,medical drugs pouch,plastic film bags,label,sticker paper label and so on.

Ominaisuus:
1.Koneen runko hyväksyy 60 mm paksun korkealaatuisen teräslevyn, mikä varmistaa, että kone välttää tärinää suurella nopeudella ajettaessa, mikä parantaa paperirullien halkaisun tarkkuutta.
2.Gantry frame structure can transmit web material from upper into machine,anti-dust stick to the surface of material. It also give operator enough space to splice paper and easy to adjust slitting knives.(standard model has splice table)
3.The machine has three servo motors, which are used for the transmission of materials and the winding after slitting.(five motors model is an option)
4.SIEMENS PLC: llä on älykäs käyttöohjelmajärjestelmä, jolla on monia toimintoja, automaattinen laskentamittari, automaattinen pysäytys käämimittareiden asettamisena, nousun pysäytys ja niin edelleen.
5. automaattinen jännityksen hallinta. Kone voi automaattisesti mitata emorullan halkaisijan ja säätää ulostulojännitystä automaattisesti.
5. Uudelleenkelausakselit käyttävät ilmakitka-akseleita, jotka voivat erikseen ohjata akselien kunkin leikkaustelan jännitystä.
6.Käämitysrullat painetaan nippirullien avulla, mikä voi paremmin kelata valmiita rullia. Valmis rullien reuna on tasaisempi ja siistimpi, tiukempi.
7.Web -ohjainjärjestelmä tunnistaa automaattisesti rainan reunan ja säätää asentoa, mikä voi parantaa halkaisutarkkuutta.
8. Leikkausveitset: Säädä leikkausveitsien asentoa manuaalisesti saadaksesi leikkausleveyden. Puoliautomaattinen veitsen säätöjärjestelmä on valinnainen.

细节 Automatic Unloading Pusher细节 Double S Traction Web Material
 Automaattinen purkutyöntökoneDouble S Traction Web Material
细节 EPC Sensor CCD Type细节 Servo Motor For Unwinding Stand
EPC Sensor CCD Type Servo Motor For Unwinding Stand
细节 Slitting Knife Unit Cover细节 Leikkausveitsiyksikkö
 Slitting Knife Unit CoverLeikkaava veitsiyksikkö
细节 Splicing Table细节 Threading Web From Overhead
 Liitostaulukko Threading Web From Overhead

Mallin nimi

SLC-sarja

Äidin rullan leveys (enintään)

1300-1800mm

Äidin rullan halkaisija (enintään)

1600mm

Äidin rullan painokapasiteetti

2000kg

Kelausrullien halkaisija (enintään)

800mm

Kelausrullien leveys (min)

30mm

Paperin ytimen koko

3 tuumaa (muokata saatavana)

Paksuusalue

30-400gsm

Tarkkuusleikkaus

± 0.2mm

Nopeus

600m / min

Tapaus 1: itseliimautuvat paperitarrapaperirullat, tarratarrat
Itseliimautuvia tarroja käytetään laajalti elämässämme, kuten punaviinitarroja, supermarkettien hintalappuja, ihonhoitotarroja ja niin edelleen. Itseliimautuvan päällystyskoneen leveys on yleensä yli 900 mm. Siksi itseliimautuvan valmistajan on leikattava suuret rullat pieniksi rulliksi. Koska leveysleikkauskone ja itsekiinnittyvien tarrojen painokone eivät ylitä 500 mm. Joten paperirulla pieniksi rulliksi, halkaisu, kelauskone käyttää jumbo -rullan muuntamiseen leveysrullien mukauttamiseen.
Tapaus 2: Pulloveden ja juomien etikettirullat
Monet kuluttajatuotteet vaativat kalvotarroja, kuten pullotettua vettä ja erilaisia ​​juomia. Kalvotarrojen valmistukseen tarvitaan kalvonpuhalluskoneita, painokoneita, laminointikoneita, halkaisukoneita ja muita laitteita. Kalvotarran valmistajan on leikattava painettu kalvorulla asiakkaan tarvitsemalle leveydelle.
Tapaus 3: Laminoidut kalvorullat ruoan ja lääketieteellisen pussin valmistukseen
Tiiviyden ja säilyvyyden parantamiseksi monet elintarvike- ja lääkepakkaukset käyttävät komposiittimateriaaleja, kuten alumiinifolio- ja kalvokomposiittimateriaaleja sekä paperi- ja kalvokomposiittimateriaaleja. Komposiittimateriaalien suorituskyky paranee. Komposiittimateriaalien paksuus on kuitenkin yleensä epätasainen. Siksi komposiitti joustavat pakkausmateriaalit käyttävät liukurenkaiden kitka -akselin leikkauskonetta raaka -aineiden rullien leikkaamiseen.

Anti-counterfeiting Labels
Beverage Bottle Sticker Label

Medical Sticker Label

Tire Label
Water Proof Sticker Label
未 标题 -1

1.Kuinka paljon pienimmän leveyden rullaa koneesi voi leikata ja kääntää?
Vastaus: Sarjakone voi tehdä vähintään 20 mm leveitä rullia

2.Olemme valmistamassa päällyspaperia itseliimautuvalle paperille ja piin päällystetylle elintarvikepakkauspaperille. Materiaali on erittäin liukasta ja sitä on vaikea kelata kapeiksi rulliksi. Kuinka ratkaiset ongelman?
Vastaus: Olemme toimittaneet ratkaisuja monille samanlaisille materiaalivalmistajien asiakkaille. Koneemme kohtuullinen rakenne ja ohjausjärjestelmä voivat estää materiaalin liukastumisen.

3.Joustava painokone tulostaa paperirullamme. Pystyykö koneen verkko -ohjain havaitsemaan tulostusmerkin viivan reunassa ja leikkaamaan reunan?
Vastaus: Kyllä, voimme käyttää CCD-tyyppistä anturia, jolla on kamera tulostuslinjan havaitsemiseen, ja lisäksi koneemme voi leikata ja puhaltaa jätteen reunan koneesta.

4.Olen paino- ja pakkausmateriaalien ja -laitteiden toimittaja Euroopassa. Onko sinulla CE -sertifiointi koneen mallille.
Vastaus: Kaikilla leikkauskoneilla on SGS-sertifioitu CE.

5.Minkä tyyppisiä kitkarenkaita käytät kelausakseleissa?
Vastaus: Hyväksymme eri tyyppisiä kitkarenkaita eri materiaaleille. Se riippuu materiaalin ominaisuuksista.

6.Kuinka kone purkaa nämä viimeistelyrullat?
Vastaus: Meillä on kahdenlaisia ​​purkutapoja. Yhden koneen mallin pitäisi purkaa rullat manuaalisesti. Toisessa mallissa on automaattinen purkujärjestelmä, järjestelmä voi työntää viimeistelyrullat akseleista sähköisen liikkuvan varren avulla.

7.Minulla on joitain vaatimuksia tuotteidemme käsittelystä? Voitko auttaa minua?
Vastaus: Meillä on ammattitaitoinen suunnittelutiimi, joka tarjoaa ratkaisuja vaatimusten mukauttamiseen. Tervetuloa ottamaan yhteyttä meihin ja keskustelemaan uusista ideoistasi.

Yhteystiedot