kaikki kategoriat

Sähköposti:[sähköposti suojattu]

EN

Sinä olet täällä : Etusivu>Tuotteet>Paperin leikkauskone

Yhteystiedot

Matkapuhelin: 86 18858786298

E-mail: [sähköposti suojattu]

WhatsApp:86 18858786298

Lisää: Wanquan Machinery Industry Park B17-8, Wanquan Town, Pingyang County, Wenzhou City, Zhejiang Province

Nopea ja PLC-ohjausjärjestelmän paperinleikkurin käärintäkone tavaroiden kuljettamiseen päivittäistavarakaupan pussien käsittelyyn

Tämä sarjan leikkaava uudelleenkelauskone on idealaite leikata jumbo-paperirulla erilaisiin leveisiin pieniin teloihin, jotta saavutettaisiin rullat, jotka syöttävät valmistuskoneen vaatimuksia. Se ei vain voi leikata yleistä paperirullaa, vaan myös työskennellä laminoidun ja päällystetyn paperirullamateriaalin, muovikelmurullien ja niin edelleen

  • Kuvaus
  • Parametri
  • Soveltuu
  • Asiakkaan tehdaskierros
  • Faq

SCA-sarjan paperin Jumbo-rullanleikkauskone
Käyttö : Tämän sarjan halkaisukelauskone on idealaite leikata jumbo-paperirulla erilaisiin leveisiin pieniin teloihin, jotta saavutetaan rullien syöttövalmistuskoneiden vaatimukset. Se ei vain voi leikata yleistä paperirullaa, vaan myös työskennellä laminoidun ja päällystetyn paperirullamateriaalin, muovikelmurullien ja niin edelleen

Ominaisuus:
1.Koneen rungossa on 50 paksuus korkealaatuista teräslevyä.Tämä varmistaa, että kone välttää tärinää suurella nopeudella ajettaessa, mikä parantaa paperirullien halkaisun tarkkuutta.
2.Koneessa on kolme servomoottoria, joita käytetään materiaalien ja käämityksen siirtämiseen halkaisun jälkeen.
3.SIEMENS PLC: llä on älykäs käyttöohjelmajärjestelmä, jolla on monia toimintoja, automaattinen laskentamittari, automaattinen pysäytys käämimittareiden asettamisena, nousun pysäytys ja niin edelleen.
4. automaattinen jännityksen hallinta. Kone voi automaattisesti mitata emorullan halkaisijan ja säätää ulostulojännitystä automaattisesti.
5.Hydraulinen nostimen avautuva rakenne tekee jumborullien lataamisesta helpompaa ja säästää työvoimaa.
6. Valmiit rullat purkautuvat automaattisesti maahan.
7. web-ohjainjärjestelmä tunnistaa automaattisesti verkon reunan ja säätää sijaintia, mikä voi parantaa tarkkuutta.
8.Leikkaava veitsi asennetaan koneen takaosaan, suunnittelu tekee veitsen säätämisestä helpompaa.


Waste Edge -puhallinOhjauspaneeli
Waste Edge -puhallinRistileikkaava veitsi
Web-ohjain-anturiNip-rulla
Web-ohjain-anturiNip-rulla
Serbo-moottoriHalkaisuterä
Serbo-moottoriHalkaisuterä
Leikkaava veitsiHalkaisupinta
Leikkaava veitsiHalkaisupinta

Mallin nimi

  SLA-sarja

Äidin rullan leveys (enintään)

1300-2000mm

Äidin rullan halkaisija (enintään)

1400 mm (1600 mm valinnainen)

Äidin rullan painokapasiteetti

1400kg (2000kg valinnainen)

Kelausrullien halkaisija (enintään)

1000mm

Kelausrullien leveys (min)

30mm

Paperin ytimen koko

3 tuumaa (muokata saatavana)

Paksuusalue

20-400gsm

Tarkkuusleikkaus

± 0.2

Nopeus

350m / min

Tapaus 1: Paperikupit, paperikulhot ja paperikannen valmistus
Mallipaperin halkaisukelauskoneet, joita käytetään laajalti kertakäyttöisten paperikonttien valmistajien tehtaalla. Paperikupit, paperikulhojen muodostuskone tarvitsevat syöttöpyörää näiden tuotteiden valmistamiseksi. Kone pystyy leikkaamaan jumbopaperirullat kapeiksi leveiksi rulliksi (suurin halkaisija voi olla 1000 mm). Paperikannen käsittely vaatii myös tietyn leveyden rullasyötön syöttökoneeseen.

Tapaus 2: Paperipussien valmistus
Paperipussit käyttävät normaalisti voimapaperia tai päällystettyä rasvaa kestävää paperia. Leikkaava kelauskoneemme voi leikata tämäntyyppiset paperirullat mukautettaviksi leveyspaperirulliksi, jotka syötetään paperipussien muodostuskoneeseen. Mutta silti monet paperipussien valmistajat käyttävät arkinsyöttölaitteiden paperikoneita tietyntyyppisille paperipusseille. Näissä valmistajien tehtaissa paperinleikkauskelauskone käyttää muuntamista paperirullien tulostamisen jälkeen.

Tapaus 3: Paperiputki ja paperipurkki
Paperiputki on välttämätön työkalu paperituoteteollisuudessa. Paperiputkia tuottavan koneen on syötettävä myös pieniä, eri leveyksiä paperirullia. Nämä pienien paperirullien leveys riippuvat siitä, kuinka paljon halkaisijaltaan paperiputkia haluat tehdä. Siksi meidän on leikattava paperi-jumborulla pieniksi, eri leveyksisiksi rulliksi vastaamaan paperiputkien tuotantovaatimuksia. Paperipurkkien valmistus on samanlaista kuin paperiputkien valmistus.

应用 1-1
应用 1-2

应用 1-3

应用 1-4
应用 1-5
应用 1-6
应用 2-1
应用 2-2
应用 2-3
应用 3-1
应用 3-2
应用 3-3

1. kuinka paljon gsm (grammaa neliömetriä kohti) paperirulla koneesi voi leikata?
Vastaus: Ohut paperirulla on todella vaikeaa leikata ja kelata paperinleikkauskoneessa. Konerakenteemme sopii erinomaisesti ohutpaperi-jumborullan muuntamiseen (vähintään 18 g / mXNUMX paperia)
2.Olemme valmistamassa päällyspaperia itseliimautuvalle paperille ja piin päällystetylle elintarvikepakkauspaperille. Materiaali on erittäin liukasta ja sitä on vaikea kelata kapeiksi rulliksi. Kuinka ratkaiset ongelman?
Vastaus: Olemme toimittaneet ratkaisuja monille samanlaisille materiaalivalmistajien asiakkaille. Koneemme kohtuullinen rakenne ja ohjausjärjestelmä voivat estää materiaalin liukastumisen.
3.Paperirullamme tulostetaan joustavalla painokoneella.Voiko koneesi verkko-ohjain havaita tulostusmerkkiviivan reunasta ja leikata reunan?
Vastaus: Kyllä, voimme käyttää CCD-tyyppistä anturia, jolla on kamera tulostuslinjan havaitsemiseen, ja lisäksi koneemme voi leikata ja puhaltaa jätteen reunan koneesta.
4.Minulla on joitain vaatimuksia tuotteidemme käsittelystä? Voitko auttaa minua?
Vastaus: Meillä on ammattitaitoinen suunnittelutiimi, joka tarjoaa ratkaisuja vaatimusten mukauttamiseen. Tervetuloa ottamaan yhteyttä meihin ja keskustelemaan uusista ideoistasi.

Yhteystiedot