kaikki kategoriat

Sähköposti:[sähköposti suojattu]

EN

Sinä olet täällä : Etusivu>Tuotteet>Paperin leikkauskone

Yhteystiedot

Matkapuhelin: 86 18858786298

E-mail: [sähköposti suojattu]

WhatsApp:86 18858786298

Lisää: Wanquan Machinery Industry Park B17-8, Wanquan Town, Pingyang County, Wenzhou City, Zhejiang Province

BINBAO SLB paperirullanleikkauskone ruoan leipäpakkausten paperipussien paistamiseen

Tämän sarjan paperinleikkauskone on suunniteltu tekemään kapeita paperirullia (leveys alle 20 mm). Sitä käytetään laajalti paperijuomiin, kevyisiin pakkaus- / käärepaperiteloihin, erityisiin elintarvikelaatuisiin pakkausrullamateriaaleihin ja niin edelleen.

  • Kuvaus
  • Parametri
  • Soveltuu
  • Asiakkaan tehdaskierros
  • Faq

SLB-sarjan paperin Jumbo-rullanleikkauskone
Käyttö : Tämä sarjan paperinleikkauskone on suunniteltu kapeiden paperirullien (leveys alle 20 mm) valmistamiseen. Sitä käytetään laajalti paperijuomiin, kevyisiin pakkaus- / käärepaperirulliin, erityisiin elintarvikelaatuisiin pakkausrulla materiaaleihin ja niin edelleen.

Ominaisuus:
1.Koneen runko hyväksyy 60 mm paksun korkealaatuisen teräslevyn, mikä varmistaa, että kone välttää tärinää suurella nopeudella ajettaessa, mikä parantaa paperirullien halkaisun tarkkuutta.
2.Koneessa on kolme servomoottoria, joita käytetään materiaalien ja käämityksen siirtämiseen halkaisun jälkeen.
3.SIEMENS PLC: llä on älykäs käyttöohjelmajärjestelmä, jolla on monia toimintoja, automaattinen laskentamittari, automaattinen pysäytys käämimittareiden asettamisena, nousun pysäytys ja niin edelleen.
4. automaattinen jännityksen hallinta. Kone voi automaattisesti mitata emorullan halkaisijan ja säätää ulostulojännitystä automaattisesti.
5.Hydraulinen nostimen avautuva rakenne tekee jumborullien lataamisesta helpompaa ja säästää työvoimaa.
6. kelausakselit pyörivät, mikä on helppo purkaa valmiit pienet rullat
7. kelaus tyyppi käyttää keski- ja pintatyyppiä, kelausrullat kulkevat kelausakselilla, myös lähellä keskitelaa. Tämän tyyppinen muotoilu voi hyvin hallita jännitystä.
8. web-ohjainjärjestelmä tunnistaa automaattisesti verkon reunan ja säätää sijaintia, mikä voi parantaa tarkkuutta.
9.Leikkaavat veitsen akselit voidaan poistaa koneesta. Pienien rullien valmistamiseksi mallileikkurissa on monia veitsiä. Joten tämän tyyppinen veitsen akseli voidaan helposti säätää ja vaihtaa veitsiä.


OhjauspaneeliTaajuusmuunnin
OhjauspaneeliTaajuusmuunnin
VeitsiohjainKelausakseli
VeitsiohjainKelausakseli
Servo moottoriAkseliton nostin 2
Servo moottoriAkseliton nostin 2
Akseliton nostinLeikkaava veitsi
Akseliton nostinHalkaisupinta

Mallin nimi

 SLB-sarja

Äidin rullan leveys (enintään)

1100-1600mm

Äidin rullan halkaisija (enintään)

1400 mm (1600 mm valinnainen)

Äidin rullan painokapasiteetti

1400kg (2000kg valinnainen)

Kelausrullien halkaisija (enintään)

600mm

Kelausrullien leveys (min)

10mm

Paperin ytimen koko

3 tuumaa (muokata saatavana)

Paksuusalue

20-400gsm

Tarkkuusleikkaus

± 0.2mm

Nopeus

350m / min

Tapaus 1: Paperin oljenvalmistus
Paperinjuoma on yhä suositumpi ja suurempi markkinoiden kysyntä maailmanlaajuisesti muovituotteiden kiellon alaisena. Paperin juomapillin valmistusprosessi on samanlainen kuin paperiputkessa. Se koostuu kolmesta paperikerroksesta, joten sinun on syötettävä kolme erilaista rullaa oljenmuodostuskoneeseen paperipillin valmistamiseksi. Mallimallinleikkauskoneemme voi tehdä pienikokoisia paperirullia paperipillien valmistukseen (leveys voi olla alle 5 mm).

Tapaus 2: Eristepaperinauha / ruosteenestopaperinauha
Eristepaperinauhalla ja ruostesuojatulla normaalinauhalla on pienet rullat. Näiden tuotteiden valmistuksessa sinulla on oltava asetettu jumbo-rullanleikkauskone, jossa on keski- ja pintakelausrakenne.

Tapaus 3: Savuke- / tupakkapaperirullat tai kaatopaperirullat valssausta varten
Kirjojen ja pakkausten lisäksi tuotteen, jolla on eniten paperia, tulisi olla savukkeita. Täysautomaattisissa savukkeiden valmistuslaitteissa on käytettävä myös erittäin kapeita (20-30 mm leveitä) paperirullia. Joten monet savukepaperitehtaat suosivat leikkauskonetta. He käyttävät leikkauslaitettamme suurten paperirullien käsittelemiseen savukevalssauskoneiden vaatimusten täyttämiseksi.

应用 1-1
应用 1-2

应用 1-3

应用 1-4
应用 2-1
应用 2-2
应用 2-3
应用 3-1
应用 3-2
应用 3-3

1. kuinka paljon vähimmäisleveyttä paperirulla koneesi voi leikata ja kelata?
Vastaus: Kapean leveyden paperirullaa on todella vaikea leikata ja kelata paperinleikkauskoneessa. Koneemme rakenne sopii erinomaisesti kapeille leveille paperirullille (vähintään 5 mm)
2.Olemme valmistamassa päällyspaperia itseliimautuvalle paperille ja piin päällystetylle elintarvikepakkauspaperille. Materiaali on erittäin liukasta ja sitä on vaikea kelata kapeiksi rulliksi. Kuinka ratkaiset ongelman?
Vastaus: Olemme toimittaneet ratkaisuja monille samanlaisille materiaalivalmistajien asiakkaille. Koneemme kohtuullinen rakenne ja ohjausjärjestelmä voivat estää materiaalin liukastumisen.
3.Paperirullamme tulostetaan joustavalla painokoneella.Voiko koneesi verkko-ohjain havaita tulostusmerkkiviivan reunasta ja leikata reunan?
Vastaus: Kyllä, voimme käyttää CCD-tyyppistä anturia, jolla on kamera tulostuslinjan havaitsemiseen, ja lisäksi koneemme voi leikata ja puhaltaa jätteen reunan koneesta.
4.Olen paino- ja pakkausmateriaalien ja -laitteiden toimittaja Euroopassa. Onko sinulla CE-sertifikaatti mallikoneelle?
Vastaus: Kaikilla leikkauskoneilla on SGS-sertifioitu CE
5.Minulla on joitain vaatimuksia tuotteidemme käsittelystä? Voitko auttaa minua?
Vastaus: Meillä on ammattitaitoinen suunnittelutiimi, joka tarjoaa ratkaisuja vaatimusten mukauttamiseen. Tervetuloa ottamaan yhteyttä meihin ja keskustelemaan uusista ideoistasi.

Yhteystiedot