kaikki kategoriat

Sähköposti:[sähköposti suojattu]

EN

Sinä olet täällä : Etusivu>Tuotteet>Paperinleikkuri

Yhteystiedot

Matkapuhelin: 86 18858786298

E-mail: [sähköposti suojattu]

WhatsApp:86 18858786298

Lisää: Wanquan Machinery Industry Park B17-8, Wanquan Town, Pingyang County, Wenzhou City, Zhejiang Province

Itseliimautuva tarratarra paperirullasta arkkiin leikkaava leikkauskone

The SCL-800/1100/1400 series machine is a customize size sheets cutting machine for paper rolls converting industry. It also be called roll to sheets cutting machine,paper sheeter machine,cutting slitting machine for cutting various length and width sheets for the printing,packaging,label industry products producing.

  • Kuvaus
  • Parametri
  • Soveltuu
  • Asiakkaan tehdaskierros
  • Faq

The series model machines have a conveyor belt table,which is better to cut laminated rolls material,such as self adhesive label sticker paper,aluminum foil paper composite roll material,thin,light and slip paper rolls,such as sandwich paper,hamburger wrapper paper,and so on.Besides,it also can cut general paper,cardboard paper,pe coated paper,pvc,pet,pp and so on plastic film material from jumbo roll to sheets form.The international famous self adhesive paper products manufacturer Avery Dennison also purchased our roll to sheets cutting machine. Chinese self adhesive paper giant manufacturer FUZHOU company had purchase our paper roll sheeter machine more than 20 sets. We had export the model machine to Vietnam,Indonesia,Thailand,Malaysia,UAE,Egypt,Algeria,Tunisia,and so on country customers.They can use the Binbao company SCL series paper sheets cutting machine to cut food wrapping sheets for sandwich,hamburger,fruit,to make various type paper bags,to make book or files pvc covers,to make medical x-ray film,and cut paper cups fan sheets or in mould label sheets for packaging material.

Ominaisuus:
1. koneteline: Koneteline hyväksyy Shanghai BaoSteel -yrityksen teräksen raaka-aineeksi. 16 mm paksut koneen rungon seinät tekevät koneesta vahvemman ja kuluneemman.
2.Alumiinirullat: Kaikki koneeseen asennetut alumiinirullat, joita testataan dynaamisesti. Materiaali voi liikkua tasaisesti näissä teloissa naarmuuntumatta.
3.PU-rullat: PU-rullilla on korkea hankauskestävyys, joka voi varmistaa koneen syöttötarkkuuden.
4. sylinterinostin: Jumbo-rullamateriaali voidaan helposti nostaa sylinterin avulla maasta. Säästä työvoimaa ja leikkurin käyttö on helppoa.
5. moottorit: Kone hyväksyy yhden servomoottorin ja kaksi asynkronista moottoria ajamaan.Se saa koneen toimimaan korkealla leikkaustarkkuudella (0.2 mm: n virhealue)
6.Control System: The SCL series paper cutting machine adapt intelligent and easy operating control system with Japanese brand PLC. It have automatic counting sheets,automatic stop machine after cutting per batch,automatic detect mother rolls diameter,automatic tension control and so on functions. In the touch screen,you also can check machine working condition parameters.
7.Static Elimination:The machine have statics bar to eliminate the statics influence.
8.Automatic counting: The machine will automatic count the cutting sheets quantity and stop when it reach your desired sheets quantity setting in the PLC.
9.Non stop: When the operator collect the finished cutting sheets,the machine don’t stop and continue cut paper sheets.

Värien seuranta -anturiConveyor Belt Table
Värien seuranta -anturiConveyor Belt Table
Cross cutting knifeCutting quality
Cross cutting knifeCutting Quality
Sähköinen ohjauskaappiFinshed Sheets Collector
Sähköinen ohjauskaappiFinshed Sheets Collector
Kelluvat rullatGear Box And Motor
Kelluvat rullatGear Box And Motor
LeikkausveitsetKelausjalusta
LeikkausveitsetKelausjalusta
Vibrate BoardWeb-ohjaimen ohjauspaneeli
Vibrate Board
Web-ohjaimen ohjauspaneeli


Miksi valita Binbao Machineryn paperirulla-arkkileikkauskone?


Binbao-konetiimi työskenteli paperirulla-arkkileikkauskoneessa (paperiarkkikone) yli 10 vuotta. Giljotiiniveitsityyppinen paperiarkkileikkuukoneemme täytti korkeat paperiarkkien leikkausvaatimukset paino- ja pakkaustuoteteollisuudessa. Keskitymme T&K-toimintaan ja tuotantoon ohuiden paperirullien leikkaamiseksi arkeiksi (paperin tiheys alle 50 gsm), kuten käärepaperia mg. kertakäyttöiset tuotteet, elintarvikekäärepaperi ja silikonipäällysteiset paperiarkit. Kaikki Binbao-koneen myynti- ja tekninen insinööri on valmistunut kuuluisasta yliopistosta Kiinassa. Ammattimainen tekninen tietämys ja englanninkielinen viestintätaito takaavat, että voimme tarjota parhaan konsultti- ja huoltopalvelun. Jos tarvitset erityistä prosessointitoimintoa rullalevykoneessa, insinööritiimimme voivat tarjota tukea räätälöidäksesi koneen sinulle todellisen valmistusvaatimuksen mukaan.


插图 -2

2 sets sheeter machine in one customer factory

插图 -1

插图 -3


Mitä eroa on huoltopalvelumme ja muiden välillä?


Kansainvälisenä leikkauskoneiden valmistajana tarjoamme täydet englanninkielisen version koneen käsikirjat, piirikaaviot, mekaaniset rakennekaaviot. Huoltopalveluinsinöörimme puhuvat myös englantia ja kommunikoivat helposti asiakkaiden toimijoiden kanssa. Olemme tallentaneet suuren määrän koneenkäyttövideoita. Ne ovat yksinkertaisia ​​ja helposti ymmärrettäviä, ja niiden avulla asiakkaiden koneenkäyttäjät voivat nopeasti tutustua koneeseen ja aloittaa työskentelyn.Kaikki valmistamamme koneet voidaan liittää Internetiin, ja tekninen tiimimme voi etänä tarkistaa järjestelmähäiriöt, asettaa parametreja ja muut palvelut asiakkaille.


团队-1团队-2
myyntitiimitkonesuunnittelija
团队-3插图 -17
laadunvalvonta
koneen käsikirjat


Mitä rullamateriaalia voidaan leikata levyiksi mallikoneessa?


Rullaleikkauskoneemme, jota käytetään pääasiassa erilaisten paperirullien leikkaamiseen arkeiksi, mutta se voi myös käsitellä muuta rullamateriaalia mukauttaakseen kokoisia arkkeja, kuten lääketieteellisiä kuitukangasarkkeja kirurgiseen sänkyyn, lääketieteellisten laitteiden käärelevyjä sterilointiin, lemmikkieläinten muovikalvoa kirjojen kansilevyt, lemmikkieläinten röntgenkalvot lääketieteellisiin tarkoituksiin, muut muovilevyt koristeluun. Jos sinulla ei ole käsitystä materiaalistasi, ota yhteyttä ennakkomyyntitiimiimme saadaksesi konsultin. Tarjoamme sinulle ratkaisun.


插图 -4插图 -5
elintarvikekäärepaperiaMG-paperiarkkeja
插图 -6插图 -7
kirjakannettaidepiirustuspaperiarkkeja
插图 -8插图 -9
lemmikkieläinten röntgenkalvotkreppipaperiarkit/kuitukangasarkit


Kuinka vastaanottaa paperiarkkeja paperirullasta arkkileikkuukoneeseen?


Leikkausprosessin jälkeen meidän on poistettava nämä paperiarkit koneesta ja pakattava ne laatikoihin tai riiseihin. Koneessamme on kolmenlaisia ​​​​rakennetta paperiarkkien vastaanottamiseksi, normaali pöytä, kuljetushihnapöytä ja automaattinen pinoamisalusta. Paperiarkit tulee ottaa pois manuaalisesti koneen pysähtyessä normaalissa pöytäkoneessa. Mutta kuljetinhihnapöytä leikkaa paperiarkkeja taukoamatta ja kuljettaa paperiarkkeja eteenpäin. Käyttäjät seisovat koneen edessä ja ottavat paperiarkkeja koneen pysäyttämättä. Se on tehokkaampaa ja turvallisempaa. Jos leikkaat suurikokoisia paperiarkkeja, sitä on vaikea ottaa pois käsin. Joten insinöörimme suunnittelee koneen automaattisella pinoamisalustalla. Näitä paperiarkkeja voi pinota lavalle leikkaamisen jälkeen ja pinoamiskorkeus voi olla enintään 1000 mm. Se on helppo purkaa trukilla.


SLC-4-1600-占地面积图

SCT-1400-无轴
SCN-占地面积图

Mikä on paperirullan arkeiksi koneen leikkaustarkkuus?


Paperiarkkikoneemme voi saavuttaa ±0.2 mm:n leikkaustarkkuuden. Kaikenkokoiset paperiarkit voidaan syöttää suoraan offsetpainokoneeseen ja viralliseen painokoneeseen. Korkeatasoinen leikkaustarkkuus varmistaa tuotteidesi laadun jälkikäsittelyssä.


插图-横切刀

插图-分切刀
插图-色标跟踪


What are the advantages of SCL model machine unwinding stands?


Sarjan leikkauskelauskoneen aukikelausteline käyttää integroitua teräsrunkoa, ja peruspaino ylittää 1500 kg. Kuten kaikki tiedämme, mitä painavampi pohja tekee paperijumborullasta aukirullauksen vakaammin ja sitä vähemmän heilahteluja. Purkaminen vakaampi, valmiit rullat leikkaavat pinnan tasaisemmaksi ja tarkkemmin. Vieressä aukikelautuvassa jalustassa on kaksi vahvaa vartta, joita ohjaa öljyhydrauliikkasylinteri. Käsivarret voivat helposti nostaa maksimissaan 1600kg painoa ja halkaisijaltaan enintään 1500mm jumborullaa. Kaksi vahvaa vartta on kiinnitetty lineaariohjaimeen, jotta paperijumborulla voi liikkua ylös, alas, vasemmalle ja oikealle tarkasti. Paperiytimen istukat ovat valinnaisia, mekaanisia ja ilmalla laajenevia.


Kuinka monta paperiarkkia voi pinota kuljetinhihnapöytään leikkauserää kohti?


Binbao-koneet valmistavat kaikki mallit paperirullasta arkinleikkauskoneisiin, joissa on automaattinen laskentatoiminto. Kuljetinhihnapöytä voidaan laskea automaattisesti paperiarkkien pinoamiskorkeuden mukaan (maksimi pinoamiskorkeus 150 mm). Esimerkiksi pöydälle voi helposti pinota 1000 arkkia 70 gsm A4-paperia.

插图 -12


Onko tässä paperiarkkikoneessa mitään staattisen sähkön poistolaitetta?


Kyllä, asennamme tavallisesti yhden sarjan tai kaksi sarjaa staattista poistopalkkia paperiarkkikoneeseemme. Paperirainan syöttämisen aikana koneessa tanko toimii jatkuvasti poistaakseen staattista sähköä paperirainasta. Ohut paperi on erittäin helppo tuottaa staattista sähköä, jos emme poista sitä, paperi käpristyy ja tukkeutuu helposti poikkileikkausveitsen suuhun. Muissa paperiarkkien pinoamisen laatuun vaikuttaa myös staattinen sähkö.

Onko tässä paperiarkkikoneessa käpristymistä estävää laitetta?


Paperirullavarastossa liian pitkään, paperiraina on erittäin helppo käpristyä, mikä vaikuttaa leikkaus- ja pinoamislaatuun. Ongelman ratkaisemiseksi voimme asentaa käpristymistä estävän laitteen leikkausyksikön ja purkuyksikön väliin. Myyntitiimimme esittelee tämän laitteen sinulle materiaaliominaisuuksien mukaan.


插图 -11


Mikä on paperirullasta arkkiin leikkauskone?


Itse asiassa koneen nimi osoittaa selvästi sen toiminnot. Sitä käytetään paperirullien leikkaamiseen erikokoisiksi paperiarkeiksi teollisuustuotteiden valmistukseen. Paperirulla-arkkileikkauskonetta kutsutaan myös paperiarkkikoneeksi, paperiarkkikoneeksi ja niin edelleen. Eri alueilla ihmisillä on eri nimet tälle koneelle.


插图 -13
插图 -14


Miksi tarvitsemme paperirullasta arkkien leikkauskonetta / paperiarkkikonetta?


Se on erittäin yleinen paperinjalostuskone paperinjalostus- ja painatus-, pakkaustuotteiden valmistusteollisuudessa. Paperitehtaalla paperia valmistetaan rullan muodossa paperikoneella. Mutta elämässämme käytämme pääasiassa paperituotteita, kuten A4/A3-kopiopaperia, taidepaperia, kirjoja, aikakauslehtiä, harjoituskirjoja, julisteita, kalentereita ja niin edelleen. Lisäksi meidän on muutettava paperirullat arkeiksi ennen joidenkin paperituotteiden valmistamista, kuten paperilaatikoita kosmeettisten pakkausten ja raatojen pakkaamiseen, paperipusseja takeaway-ruokaa varten. Ja arkkien syöttöpainokoneilla on suurempi markkinaosuus. Paikallisilta markkinoilta on helpompi löytää arkkia syöttävä painokone. Joten meidän on myös leikattava paperirulla arkeiksi syötettäväksi painokoneeseen.

Millaisia ​​paperirullasta arkille leikkauskoneita on olemassa ja mitä eroja niillä on?


Vaakaleikkauksen eri veitsityypin mukaan paperirulla-arkkileikkauskone on jaettu kolmeen tyyppiin. Kuvassa 1 kone käyttää giljotiinityyppistä vaakasuuntaista veistä paperin leikkaamiseen, jossa on ylempi veitsen terä ja alempi veitsen terä. Veitsen alaterä on kiinnitetty koneeseen. Ylempi veitsen terä liikkuu ylös ja alas suorassa lineaariohjaimessa.
Toisen tyyppinen paperiarkkikone/paperirulla-leikkauskone käyttää pyörivän veitsen terää paperiarkkien leikkaamiseen. Mutta tämän tyyppisessä koneessa on myös kahdenlaisia ​​vaakasuuntaisia ​​leikkausveitsiä, vain ylempi veitsen terä pyörivä ja molemmat terät pyörivät yhdessä.


Kuinka valita paperirullan arkeiksi leikkauskone tuotteillesi?


Ennen kuin valitset paperirullasta arkkileikkauskonetta, sinun tulee tietää kolme asiaa, kuinka monta tonnia paperirullaa tarvitset leikattavaksi päivässä tai kuukaudessa? Mikä on paperirullien paperi gsm-alue? Minkä kokoisia paperiarkkeja sinun tulee leikata tulevaisuudessa? Jos paperin tiheys on alle 50 gsm, sinun on parempi valita giljotiinityyppisestä veitsestä paperirullasta arkkileikkauskone. Joitakin erikoispaperirullia ei myöskään saa leikata pyörivällä veitsellä olevalla paperirullalla arkkileikkauskoneella, kuten kaksipuolinen silikoni. päällystetty paperirulla, joka on erittäin liukas ja huono jäykkyys. Giljotiinityyppisen veitsikoneen nopeus on pienempi kuin pyörivällä veitsikoneella, mutta sillä on suurempi leikkaustarkkuus, hiljainen, leikkuureuna ilman purseita ja pölyä. Jos tarvitset leikata paksuja paperiarkkeja ja tarvitset erittäin suurta tuotantokapasiteettia, pyörivä paperinleikkauskone on parempi valinta.

Etu- ja sukunimi

SCL series

Äidin rullan leveys (enintään)

800-1400mm

Äidin rullan halkaisija (enintään)

1400mm

Äidin rullan painokapasiteetti

1200kg

Paperin ytimen koko

3 tuumaa (muokata saatavana)

Leikkauspituus

100-600mm

Paksuusalue

18-400gsm(depend on material)

Tarkkuusleikkaus

± 0.2mm

Leikkausnopeus

150 leikkausta minuutissa

Tapaus yksi: Tarrapaperiarkit
Our a Vietnam customer,who import self adhesive paper/sticker paper from China.They have many different width rolls from 300mm to 700mm. They must cut roll to customize length sheets according their customers requirements. So our SCL-800 model machine is their best choice.

Tapaus XNUMX: Ostopaperipussit
The rolls feeding type paper bags making machine become more and more popular,but there are still many paper bags manufacturer using paper bags making machine with sheets feeder unit. They need cut paper sheets after printing their paper rolls. The SCL model machine can add color tracking sensor to detect printing mark in the paper to improve cutting precision. It is widely used in the paper bags and similar after printing processing.

Tapaus XNUMX: Muovikalvo
The SCL series machine not only can cut paper roll to sheets,but also work for cutting plastic film,such as pp,pvc,pet thick plastic roll material. It has used in many sheets products manufacturing,such as cut pp roll material to sheets for files covers and notebooks covers,make x-ray film for medical,or make pet sheets for face cover,touch screen protectors.

Tapaus XNUMX: Sininen piirustuspaperi
The SCL series machine have slitting knives unit. Machine can output different width sheets at one time by adjusting the slitting knives width. For the length,you can set cutting length in the touch screen. By the function,you can get any customize size paper sheets according your orders. We have some customers using it to cut blue drawing paper sheets,art paper sheets,pvc film.pet film and so on customize size sheets products.


应用 1-1

应用 1-2

1
2
3
4
5
6
7
应用 4-1
应用 4-2
应用 4-3
应用 4-4

Tapaus yksi
BINBAO SCT -sarjan paperirulla arkkeihin leikkauskone asiakastehtaallamme
Indonesiassa sijaitseva asiakastehdas, joka on yksi maailman suurimmista konttietikettien valmistajista. He ostivat yritykseltämme kolme sarjaa laitteita, tarratarrojen leikkauskoneen, paperiarkkileikkauskoneen ja tarraleikkauskoneen.案例 1-1
案例 1-2
案例 1-3
案例 1-4


Tapaus XNUMX
BINBAO SCL -sarjan paperirulla arkkeihin leikkauskone asiakastehtaallamme
Sarjakoneella on erinomainen suorituskyky leikkaamalla ohut ja liukastuva paperirullamateriaali koon mukaan. Suurena elintarvikepakkausten ja kertakäyttötuotteiden valmistajana asiakas ostaa kaksi mallikonetta kerralla. Sitä käytettiin useimmiten tiettyjen hampurilais- / voileipäkääreiden leikkaamiseen. Vakaa ajonopeus voi nousta 120 leikkaukseen minuutissa.案例 2-1
案例 2-2
案例 2-3
案例 2-4


Tapaus kolme
BINBAO SCL -sarjan koneiden käyttö alumiinifolio-levyjen leikkaamiseen asiakkaan tehtaalla
Keskitymme pääasiassa paperirullamateriaalileikkuriin, mutta koneemme voi myös leikata muovi- ja kalvomateriaalia joissakin erityistapauksissa. Paino- ja pakkausteollisuudessa muovilevyillä on suuri markkinakysyntä, kuten kirjankannen tekemiseen, lääketieteellinen elokuva, koristele tuotteita ja niin edelleen. Kalvolla voidaan kääriä joitain ruokia, joilla on korkeat vaatimukset tuoreena pitämiselle.案例 3-1
案例 3-2
案例 3-3
案例 3-4


Tapaus neljä
BINBAO SC-A4 -sarjan kone, joka on suunniteltu leikkaamaan A4-kokoisia paperiarkkeja kopiopaperin tekemiseksi, reagoi Sri Lankan asiakastehtaallamme
Tämä sarjan kone voi muodostaa yhteyden automaattiseen A4-riisin käärintäkoneeseen ollakseen täysin automaattinen tuotantolinja kopiopapereiden tuottamiseen. Se on keskitason kone, joka on paras valinta aloittelijoille tai pienimuotoisille valmistajille. 案例 4-1
案例 4-2


案例 4-3
案例 4-4

Case Five

This SCL-1400 paper roll to sheets cutting machine is serving a finished packaging paper products factory in Mexico. In the pictures and video below, we can see the customer using our paper roll sheeter cutter machine to cut the wrapping paper for burgers, fried chicken, sandwiches and more. The cut food wrapping paper is manually packaged.
In addition to cutting food packaging paper, SCL-series paper roll to sheets cross cutting machines can also cut wax paper, grease proof paper, A4 copy paper, self-adhesive label paper, baking tin foil,butcher paper,baking paper sheets and other products.

插图 -1
插图 -2
插图 -3
插图 -4

插图 -5


Case Five

Binbao machinery has enough experience to manufacture roll to size sheets cutting machine for self adhesive label sticker paper and film manufacturers. Our SCL model roll to sheets cutting machine had service more than 500 sticker paper manufactures and converters companies in the worldwide,such as Avery Dennison,Fuzhou,Mondi and Herma and so on famous&professional self adhesive label products suppliers. Our customers produce various types of self-adhesive label products for Chemical, Transportation, Medical, Cosmetics, Beverages, Daily Chemicals labels.

客户案例-不干胶-6
客户案例-不干胶-7


客户案例-不干胶-5
客户案例-不干胶-1


客户案例-不干胶-3
客户案例-不干胶-4

1. mitä materiaalia paperileikkurin veitsi käyttää?
Vastaus: Hyväksymme Saksan, joka tuo volframiterästä poikkileikkausmateriaalina. Se on tarpeeksi kova ja terävä. Sinun on vain teroitettava kerran vuodessa, jos leikataan normaalipaksua materiaalia.

2.Voiko kone todella toimia kevyille paperirullille?
Vastaus: Tietenkin koneemme leikkaa täydellisesti kevyet paperirullat.

3.Voitko lisätä leikkuuterien yksikön koneeseen?
Vastaus: Kyllä, meillä voi olla leikkaava veitsiyksikkö leikkaamaan paperirulla useaan arkkiin kerralla. Voit esimerkiksi leikata 1050 mm leveän paperin 210 mm * 5 arkkiin kerralla.

4. paperilla on erittäin vahva staattinen. Kuinka ratkaiset ongelman?
Vastaus: Koneemme on asentanut useita staattisen eliminointilaitteita materiaalisi staattisen tason mukaan.

5.Olen valmistus hometta etiketti. Meillä on erittäin korkeat leikkaustarkkuuden vaatimukset. Mikä on koneesi pienin leikkausvirhe?
Vastaus: Normaali vakiomallikoneemme voi saavuttaa ± 0.2 mm tarkkuuden. Mutta voimme myös tehdä painetusta muovikalvolevystä leikkauskoneen tarkemmalla muottietikettiin ja savukepakkaukseen.

6.Minulla on joitain vaatimuksia tuotteidemme käsittelystä? Voitko auttaa minua?
Vastaus: Meillä on ammattitaitoinen suunnittelutiimi, joka tarjoaa ratkaisuja vaatimusten mukauttamiseen. Tervetuloa ottamaan yhteyttä meihin ja keskustelemaan uusista ideoistasi.

Yhteystiedot