kaikki kategoriat

Sähköposti:[sähköposti suojattu]

EN

Sinä olet täällä : Etusivu>Tuotteet>Paperinleikkuri

Yhteystiedot

Matkapuhelin: 86 18858786298

E-mail: [sähköposti suojattu]

WhatsApp:86 18858786298

Lisää: Wanquan Machinery Industry Park B17-8, Wanquan Town, Pingyang County, Wenzhou City, Zhejiang Province

Paperirulla arkkeihin leikkauskone sublimointipaperille mustesuihkutulostimille

SCN-800/1100/1400 -sarjan kone on mukautettava arkkileikkauskone. Sitä voidaan kutsua myös rullalle arkkeiksi -leikkauskoneeksi, paperilevykoneeksi, leikkausleikkauskoneeksi arkkien leikkaamiseen paino- ja pakkausteollisuuden tuotteissa.

  • Kuvaus
  • Parametri
  • Soveltuu
  • Asiakkaan tehdaskierros
  • Faq

Kone ei vain pysty leikkaamaan yleistä ja erityistä paperimateriaalia, vaan myös leikkaamaan pvc: n, lemmikkieläinten, pp: n ja niin edelleen muovikalvomateriaalin jumborullasta arkkeihin. Meillä oli vienyt mallikone Vietnamiin, Indonesiaan, Thaimaahan, Malesiaan, Arabiemiirikunnille, Egyptiin, Algeriaan, Tunisiaan ja niin edelleen maan asiakkaille. He voivat käyttää Binbao-yhtiön SCN-sarjan paperiarkkileikkuria leikkaamaan elintarvikkeiden kääreitä voileipälle, hampurilaiselle , hedelmiä, erityyppisten paperipussien valmistamiseen, kirjan tai tiedostojen pvc-kansien tekemiseen, lääketieteellisen röntgenkalvon tekemiseen ja leikattuihin paperikuppien tuulettimien arkeihin tai muovimerkinnöihin

Ominaisuus:
1. koneteline: Koneteline hyväksyy Shanghai BaoSteel -yrityksen teräksen raaka-aineeksi. 16 mm paksut koneen rungon seinät tekevät koneesta vahvemman ja kuluneemman.
2.Alumiinirullat: Kaikki koneeseen asennetut alumiinirullat, joita testataan dynaamisesti. Materiaali voi liikkua tasaisesti näissä teloissa naarmuuntumatta.
3.PU-rullat: PU-rullilla on korkea hankauskestävyys, joka voi varmistaa koneen syöttötarkkuuden.
4. sylinterinostin: Jumbo-rullamateriaali voidaan helposti nostaa sylinterin avulla maasta. Säästä työvoimaa ja leikkurin käyttö on helppoa.
5. moottorit: Kone hyväksyy yhden servomoottorin ja kaksi asynkronista moottoria ajamaan.Se saa koneen toimimaan korkealla leikkaustarkkuudella (0.2 mm: n virhealue)
6. valvontajärjestelmä: SCN-sarjan paperileikkauskone mukauttaa älykkään ja helppokäyttöisen ohjausjärjestelmän japanilaisella tuotemerkillä PLC. Siinä on automaattiset laskentataulukot, automaattinen pysäytyskone leikkaamisen jälkeen erää kohti, automaattinen äiti-rullien halkaisijan tunnistaminen, automaattinen kireyden hallinta ja niin edelleen. Kosketusnäytöllä voit myös tarkistaa koneen toimintakuntoon liittyvät parametrit.


IlmanpainemittariRistileikkaava veitsi
IlmanpainemittariRistileikkaava veitsi
Sähköinen kaapeliKelluva rulla
Sähköinen kaapeli
Kelluva rulla
Nip-rullaPyöreä leikkaava veitsi
Nip-rullaPyöreä leikkaava veitsi
PinoamispöytäWeb-ohjaimen ohjauspaneeli
Pinoamispöytä
Web-ohjaimen ohjauspaneeli

Mallin nimi

 SCN-sarja

Äidin rullan leveys (enintään)

800-1400mm

Äidin rullan halkaisija (enintään)

800mm

Äidin rullan painokapasiteetti

1400kg

Paperin ytimen koko

3 tuumaa (muokata saatavana)

Leikkauspituus

100-1000mm

Paksuusalue

18-400gsm

Tarkkuusleikkaus

± 0.2mm

Leikkausnopeus

150 leikkausta minuutissa

Tapaus yksi: Tarrapaperiarkit
Vietnamin asiakas, joka tuo itsekiinnittyvää paperia / tarrapaperia Kiinasta. Heillä on monia eri leveyksiä rullia 300 mm - 700 mm. Heidän on leikattava rulla mukauttamaan pituusarkit asiakkaiden vaatimusten mukaan. Joten SCN-800-mallikoneemme on heidän paras valinta.

Tapaus XNUMX: Ostopaperipussit
Rullien syöttötyyppiset paperipussinvalmistuskoneet tulevat yhä suositummiksi, mutta silti monet paperipussien valmistajat käyttävät paperipussinvalmistuskonetta arkinsyöttölaitteella. He tarvitsevat leikattuja arkkeja paperirulliensa tulostamisen jälkeen. SCN-mallikone voi lisätä värinseurantatunnistimen paperin tulostusjäljen havaitsemiseksi leikkaustarkkuuden parantamiseksi. Sitä käytetään laajalti paperipusseissa ja vastaavissa painamisen jälkeen.

Tapaus XNUMX: Muovikalvo
SCN-sarjan kone ei vain voi leikata paperirullaa arkkeihin, vaan myös työskennellä muovikalvon, kuten pp, pvc, lemmikkieläinten paksun muovirullamateriaalin leikkaamiseksi. Sitä on käytetty monissa arkkituotteiden valmistuksessa, kuten leikattu pp-rullamateriaali arkkeihin kansioiden ja muistikirjojen kannille, röntgenkalvon valmistaminen lääketieteellistä tarkoitusta varten tai lemmikkiarkkien tekeminen kasvosuojuksille, kosketusnäytön suojat.

Tapaus XNUMX: Sininen piirustuspaperi
SCN-sarjan koneessa on leikkausveitsiyksikkö. Kone voi tulostaa eri levyisiä levyjä kerralla säätämällä leikkuuterien leveyttä. Pituudeksi voit asettaa leikkauspituuden kosketusnäytössä. Toiminnon avulla voit saada mukautettuja paperikokoja tilauksesi mukaan. Meillä on joitain asiakkaita, jotka käyttävät sitä leikkaamaan sinisiä piirustuspaperiarkkeja, taidepaperiarkkeja, PVC-kalvoja. Mattakalvoja ja niin edelleen räätälöidä koon arkkituotteita.


应用 1-1

应用 1-2

1
2
3
4
5
6
7
应用 4-1
应用 4-2
应用 4-3
应用 4-4

Tapaus yksi
BINBAO SCT -sarjan paperirulla arkkeihin leikkauskone asiakastehtaallamme
Indonesiassa sijaitseva asiakastehdas, joka on yksi maailman suurimmista konttietikettien valmistajista. He ostivat yritykseltämme kolme sarjaa laitteita, tarratarrojen leikkauskoneen, paperiarkkileikkauskoneen ja tarraleikkauskoneen.


案例 1-1
案例 1-2
案例 1-3
案例 1-4

Tapaus XNUMX
BINBAO SCL -sarjan paperirulla arkkeihin leikkauskone asiakastehtaallamme
Sarjakoneella on erinomainen suorituskyky leikkaamalla ohut ja liukastuva paperirullamateriaali koon mukaan. Suurena elintarvikepakkausten ja kertakäyttötuotteiden valmistajana asiakas ostaa kaksi mallikonetta kerralla. Sitä käytettiin useimmiten tiettyjen hampurilais- / voileipäkääreiden leikkaamiseen. Vakaa ajonopeus voi nousta 120 leikkaukseen minuutissa.

案例 2-1
案例 2-2
案例 2-3
案例 2-4

Tapaus kolme
BINBAO SCL -sarjan koneiden käyttö alumiinifolio-levyjen leikkaamiseen asiakkaan tehtaalla
Keskitymme pääasiassa paperirullamateriaalileikkuriin, mutta koneemme voi myös leikata muovi- ja kalvomateriaalia joissakin erityistapauksissa. Paino- ja pakkausteollisuudessa muovilevyillä on suuri markkinakysyntä, kuten kirjankannen tekemiseen, lääketieteellinen elokuva, koristele tuotteita ja niin edelleen. Kalvolla voidaan kääriä joitain ruokia, joilla on korkeat vaatimukset tuoreena pitämiselle.

案例 3-1
案例 3-2
案例 3-3
案例 3-4

Tapaus neljä
BINBAO SC-A4 -sarjan kone, joka on suunniteltu leikkaamaan A4-kokoisia paperiarkkeja kopiopaperin tekemiseksi, reagoi Sri Lankan asiakastehtaallamme
Tämä sarjan kone voi muodostaa yhteyden automaattiseen A4-riisin käärintäkoneeseen ollakseen täysin automaattinen tuotantolinja kopiopapereiden tuottamiseen. Se on keskitason kone, joka on paras valinta aloittelijoille tai pienimuotoisille valmistajille.

案例 4-1
案例 4-2
案例 4-3
案例 4-4

1. paperilla on erittäin vahva staattinen. Kuinka ratkaiset ongelman?
Vastaus: Koneemme on asentanut useita staattisen eliminointilaitteita materiaalisi staattisen tason mukaan.
2.Olen valmistus hometta etiketti. Meillä on erittäin korkeat leikkaustarkkuuden vaatimukset. Mikä on koneesi pienin leikkausvirhe?
Vastaus: Normaali vakiomallikoneemme voi saavuttaa ± 0.2 mm tarkkuuden. Mutta voimme myös tehdä painetusta muovikalvolevystä leikkauskoneen tarkemmalla muottietikettiin ja savukepakkaukseen.
3.Minulla on joitain vaatimuksia tuotteidemme käsittelystä? Voitko auttaa minua?
Vastaus: Meillä on ammattitaitoinen suunnittelutiimi, joka tarjoaa ratkaisuja vaatimusten mukauttamiseen. Tervetuloa ottamaan yhteyttä meihin ja keskustelemaan uusista ideoistasi.

Yhteystiedot