kaikki kategoriat

Sähköposti:[sähköposti suojattu]

EN

Sinä olet täällä : Etusivu>Tuotteet>Paperinleikkuri

Yhteystiedot

Matkapuhelin: 86 18858786298

E-mail: [sähköposti suojattu]

WhatsApp:86 18858786298

Lisää: Wanquan Machinery Industry Park B17-8, Wanquan Town, Pingyang County, Wenzhou City, Zhejiang Province

Paper Roll To Sheets Cutting Machine With Punching Unit And Printing Unit

The customized model machine was designed base on our SCT model paper roll to sheet cutting machine. It be added punching unit to cut round corner in paper sheet and a prtinting unit to print products one color logo or pattern in the paper sheet. It is an ideal online machine with roll to sheet cutting,one color printing and round corner punching.

  • Kuvaus
  • Parametri
  • Soveltuu
  • Faq

This is a multi functions online machine,including roll to sheet cutting,one color printing,round corner punching die.Normally,manufacturer need three sets machine to make the processing,cutting,printing and punching. The normal manufacturing mode need more labors and workshop to place machines. Our the new designed model is suitable for one color printing products manufacturing.

Ominaisuus:
1. koneteline: Koneteline hyväksyy Shanghai BaoSteel -yrityksen teräksen raaka-aineeksi. 16 mm paksut koneen rungon seinät tekevät koneesta vahvemman ja kuluneemman.
2.Alumiinirullat: Kaikki koneeseen asennetut alumiinirullat, joita testataan dynaamisesti. Materiaali voi liikkua tasaisesti näissä teloissa naarmuuntumatta.
3.PU-rullat: PU-rullilla on korkea hankauskestävyys, joka voi varmistaa koneen syöttötarkkuuden.
4. hydraulinen sylinterinostin: Jumbo-rullamateriaali voidaan helposti nostaa ylös akselilla vähemmän hydraulisylinteriä maasta. Säästä työvoimaa ja käytä jumbo-telojen latauskäsittelyä helposti.
5. moottorit: Kone hyväksyy yhden servomoottorin ja kaksi asynkronista moottoria ajamaan.Se saa koneen toimimaan korkealla leikkaustarkkuudella (0.2 mm: n virhealue)
6.Control System: The SCT series paper cutting machine adapt intelligent and easy operating control system with Japanese brand PLC. It have automatic counting sheets,automatic stop machine after cutting per batch,automatic detect mother rolls diameter,automatic tension control and so on functions. In the touch screen,you also can check machine working condition parameters.
7. Pinoaminen kuormalava: Koneessa on pinoamislava, ulostulopaperiarkit pinotaan lavalle. Siinä on myös värähtelylevy, joka tekee paperiarkkien reunasta sileän ja puhtaan. Suurin pinoamiskorkeus voi olla 1000 mm. Voit helposti purkaa kuormalavan koneesta trukilla.
8.Merkitse lisälaitteet: Kone voi laskea automaattisesti tulostuspaperiarkit ja lisätä merkinnät pinoavien paperiarkkien kasaan.
9. värimerkkianturi: Jos tarvitset leikattua painettua materiaalirullaa, kone voi lisätä värimerkkianturin jälkien havaitsemiseksi ja leikkaustarkkuuden parantamiseksi.
10.Punching die mold: It is customized by customer requirements. It is also easily to change mold to get different shape in the paper sheet.
11.Printing unit: The printing speed of the printing machine is matched with the running speed of the cutting machine through the electrical signal, so as to improve the printing accuracy

Curling-hoitoSähköinen ohjauskaappi
Curling-hoitoSähköinen ohjauskaappi
Kelluvat rullatHydraulinen sylinteriasema
Kelluvat rullatHydraulinen sylinteriasema
Merkitse lisälaitteetPinoamisalusta
Merkitse lisälaitteetPinoamisalusta
Web-ohjaimen ohjauspaneeliFinished Sheets With Printing And Round Corner
Web-ohjaimen ohjauspaneeliFinished Sheets With Printing And Round Corner
Heating Equipment In Printing UnitPaper Roll Unwinding Stand
Heating Equipment In Printing UnitPaper Roll Unwinding Stand
Printing ResultTulostusyksikkö
Printing ResultTulostusyksikkö
Punching Die Mold UnitPunching Result
Punching Die Mold Unit
Punching Result
Lävistysyksikkö
Lävistysyksikkö

SCT-sarja

SCT-series

Äidin rullan leveys (enintään)

800-1600mm

Äidin rullan halkaisija (enintään)

1400mm

Äidin rullan painokapasiteetti

1400kg

Paperin ytimen koko

3 tuumaa (muokata saatavana)

Leikkauspituus

350-1200mm

Paksuusalue

35-500gsm

Tarkkuusleikkaus

± 0.2

Leikkausnopeus

100-150 leikkausta minuutissa

Lavan pinoamisen korkeus

1000mm

tulostus väri

Yksi väri

Punching mold

Muokkaa

Tapaus yksi: Tarrapaperiarkit
Meillä on iranilainen asiakas, jolla on oma kuumapäällystyskone valmistamaan tarrapaperirullia itse. He leikkaavat paperirullansa arkkiin yksinkertaisella koneella. Se tarvitsee pinoa ja poista paperiarkit manuaalisesti ennen kuin ostat SCT-mallin arkkileikkauskoneemme.Ne voivat leikata suurikokoisia paperiarkkeja asiakkaan räätälöimiseksi ja pinota paperiarkit helposti lavalle. Se ei vain paranna tuottavuutta, vaan voi myös säästää työvoimakustannuksia.

Tapaus XNUMX: Paperikuppituuletin
On monia paperikuppien valmistajia, jotka käyttävät paperiarkkien syöttämistä rypytysleikkauskoneella. Joten heillä on oltava erittäin tuottava paperirulla arkkeihin leikkauskone, jossa on värimerkkien seuranta-anturi. Kun nämä paperirullat on tulostettu joustavaan painokoneeseen, nämä rullat toimitetaan arkkileikkauskoneelle arkkien leikkaamiseksi ennen leikkauskäsittelyä. Jos käytät arkinsyöttölaitteen offsetpainokoneita, se voi myös auttaa leikkaamaan tyhjän paperirullan arkeihin erittäin tarkalla leikkaustarkkuudella, joka voi saavuttaa offsetpainokoneen tarkkuusvaatimukset.

Tapaus XNUMX: Muovikalvo
SCT-sarjan kone ei vain voi leikata paperirullaa arkkiin, vaan myös työskennellä muovikalvon, kuten pp, pvc, lemmikkieläinten paksun muovitelan leikkaamiseksi. Sitä on käytetty monissa arkkituotteiden valmistuksessa, kuten leikattu pp-rullamateriaali arkkeihin kansioiden ja muistikirjojen kannille, röntgenkalvon valmistaminen lääketieteellistä tarkoitusta varten tai lemmikkieläinten arkkien valmistaminen kasvonsuojukselle, kosketusnäytön suojat.


应用 1-1

应用 1-2

1
2
3
4
5
6
7
应用 4-1
应用 4-2
应用 4-3
应用 4-4

1. mitä materiaalia paperileikkurin veitsi käyttää?
Vastaus: Hyväksymme Saksan, joka tuo volframiterästä poikkileikkausmateriaalina. Se on tarpeeksi kova ja terävä. Sinun on vain teroitettava kerran vuodessa, jos leikataan normaalipaksua materiaalia.

2.Voiko kone todella toimia kevyille paperirullille?
Vastaus: Tietenkin koneemme leikkaa täydellisesti kevyet paperirullat.

3.Voitko lisätä leikkuuterien yksikön koneeseen?
Vastaus: Kyllä, meillä voi olla leikkaava veitsiyksikkö leikkaamaan paperirulla useaan arkkiin kerralla. Voit esimerkiksi leikata 1050 mm leveän paperin 210 mm * 5 arkkiin kerralla.

4. paperilla on erittäin vahva staattinen. Kuinka ratkaiset ongelman?
Vastaus: Koneemme on asentanut useita staattisen eliminointilaitteita materiaalisi staattisen tason mukaan.

5.Olen valmistus hometta etiketti. Meillä on erittäin korkeat leikkaustarkkuuden vaatimukset. Mikä on koneesi pienin leikkausvirhe?
Vastaus: Normaali vakiomallikoneemme voi saavuttaa ± 0.2 mm tarkkuuden. Mutta voimme myös tehdä painetusta muovikalvolevystä leikkauskoneen tarkemmalla muottietikettiin ja savukepakkaukseen.

6.Minulla on joitain vaatimuksia tuotteidemme käsittelystä? Voitko auttaa minua?
Vastaus: Meillä on ammattitaitoinen suunnittelutiimi, joka tarjoaa ratkaisuja vaatimusten mukauttamiseen. Tervetuloa ottamaan yhteyttä meihin ja keskustelemaan uusista ideoistasi.

Yhteystiedot