kaikki kategoriat

Sähköposti:[sähköposti suojattu]

EN

Sinä olet täällä : Etusivu>Tuotteet>Paperinleikkuri

Yhteystiedot

Matkapuhelin: 86 18858786298

E-mail: [sähköposti suojattu]

WhatsApp:86 18858786298

Lisää: Wanquan Machinery Industry Park B17-8, Wanquan Town, Pingyang County, Wenzhou City, Zhejiang Province

BINBAO SCT A5 / A4 / A3 -kokoinen arkinsyöttökone Paperirulla arkkeihin leikkauskone siniselle piirustuspaperille

SCT-800/1100/1400 -sarjan kone on räätälöitävä arkkileikkauskone isokokoisille paperiarkkeille. Sitä kutsutaan myös rullalta arkkeille -leikkauskoneeksi, levykoneeksi, leikkausleikkauskoneeksi pituuslehtien leikkaamiseen paino- ja pakkausteollisuuden tuotteissa.

  • Kuvaus
  • Parametri
  • Soveltuu
  • Asiakkaan tehdaskierros
  • Faq

Kone ei vain pysty leikkaamaan yleistä ja erityistä paperimateriaalia, itseliimautuvaa, vaan myös leikkaamaan pvc: n, lemmikkieläimen, pp: n ja niin edelleen muovikalvomateriaalin jumborullasta arkkeihin. Meillä oli vientiä mallikone Filippiineille, Vietnamiin, Indonesiaan, Thaimaahan, Malesiaan, Arabiemiirikuntiin, Egyptiin, Algeriaan, Tunisiaan, Etelä-Afrikkaan, Saksaan, Puolaan, Venäjälle ja niin edelleen maan asiakkaille. He voivat käyttää Binbao-yhtiön SCT-sarjan paperia kone leikkaamaan räätälöity paperikoko räätälöi elintarvikepakkauksia varten, leikkaamaan suurikokoisia tulostettavia paperiarkkeja syötettäväksi offsetpainokoneeseen, leikkaamaan itseliimautuvaa paperia, tarratarrapaperia. Sitä käytetään laajalti paino- ja pakkausteollisuudessa.

Ominaisuus:
1. koneteline: Koneteline hyväksyy Shanghai BaoSteel -yrityksen teräksen raaka-aineeksi. 16 mm paksut koneen rungon seinät tekevät koneesta vahvemman ja kuluneemman.
2.Alumiinirullat: Kaikki koneeseen asennetut alumiinirullat, joita testataan dynaamisesti. Materiaali voi liikkua tasaisesti näissä teloissa naarmuuntumatta.
3.PU-rullat: PU-rullilla on korkea hankauskestävyys, joka voi varmistaa koneen syöttötarkkuuden.
4. hydraulinen sylinterinostin: Jumbo-rullamateriaali voidaan helposti nostaa ylös akselilla vähemmän hydraulisylinteriä maasta. Säästä työvoimaa ja käytä jumbo-telojen latauskäsittelyä helposti.
5. moottorit: Kone hyväksyy yhden servomoottorin ja kaksi asynkronista moottoria ajamaan.Se saa koneen toimimaan korkealla leikkaustarkkuudella (0.2 mm: n virhealue)
6. valvontajärjestelmä: SCN-sarjan paperileikkauskone mukauttaa älykkään ja helppokäyttöisen ohjausjärjestelmän japanilaisella tuotemerkillä PLC. Siinä on automaattiset laskentataulukot, automaattinen pysäytyskone leikkaamisen jälkeen erää kohti, automaattinen äiti-rullien halkaisijan tunnistaminen, automaattinen kireyden hallinta ja niin edelleen. Kosketusnäytöllä voit myös tarkistaa koneen toimintakuntoon liittyvät parametrit.
7. Pinoaminen kuormalava: Koneessa on pinoamislava, ulostulopaperiarkit pinotaan lavalle. Siinä on myös värähtelylevy, joka tekee paperiarkkien reunasta sileän ja puhtaan. Suurin pinoamiskorkeus voi olla 1000 mm. Voit helposti purkaa kuormalavan koneesta trukilla.
8.Merkitse lisälaitteet: Kone voi laskea automaattisesti tulostuspaperiarkit ja lisätä merkinnät pinoavien paperiarkkien kasaan.
9. värimerkkianturi: Jos tarvitset leikattua painettua materiaalirullaa, kone voi lisätä värimerkkianturin jälkien havaitsemiseksi ja leikkaustarkkuuden parantamiseksi.


Curling-hoitoRistileikkaava veitsi
Curlinin vastainenRistileikkaava veitsi
Sähköinen ohjauskaappiKelluvat rullat
Sähköinen ohjauskaappiKelluvat rullat
Hydraulinen sylinteriasemaHydraulinen nostin
Hydraulinen sylinteriasema
Hydraulinen nostin
Merkitse lisälaitteetPyöreä leikkaava veitsi
Merkitse lisälaitteetPyöreä leikkaava veitsi
PinoamisalustaWeb-ohjaimen ohjauspaneeli
PinoamisalustaWeb-ohjaimen ohjauspaneeli

Mallin nimi

 SCT-sarja

Äidin rullan leveys (enintään)

800-1400mm

Äidin rullan halkaisija (enintään)

1400mm

Äidin rullan painokapasiteetti

1400kg

Paperin ytimen koko

3 tuumaa (muokata saatavana)

Leikkauspituus

350-1000mm

Paksuusalue

35-400gsm

Tarkkuusleikkaus

± 0.2

Leikkausnopeus

150 leikkausta minuutissa

Lavan pinoamisen korkeus

1000mm

Tapaus yksi: Tarrapaperiarkit
Meillä on iranilainen asiakas, jolla on oma kuumapäällystyskone valmistamaan tarrapaperirullia itse. He leikkaavat paperirullansa arkkiin yksinkertaisella koneella. Se tarvitsee pinoa ja poista paperiarkit manuaalisesti ennen kuin ostat SCT-mallin arkkileikkauskoneemme.Ne voivat leikata suurikokoisia paperiarkkeja asiakkaan räätälöimiseksi ja pinota paperiarkit helposti lavalle. Se ei vain paranna tuottavuutta, vaan voi myös säästää työvoimakustannuksia.  

Tapaus XNUMX: Paperikuppituuletin
On monia paperikuppien valmistajia, jotka käyttävät paperiarkkien syöttämistä rypytysleikkauskoneella. Joten heillä on oltava erittäin tuottava paperirulla arkkeihin leikkauskone, jossa on värimerkkien seuranta-anturi. Kun nämä paperirullat on tulostettu joustavaan painokoneeseen, nämä rullat toimitetaan arkkileikkauskoneelle arkkien leikkaamiseksi ennen leikkauskäsittelyä. Jos käytät arkinsyöttölaitteen offsetpainokoneita, se voi myös auttaa leikkaamaan tyhjän paperirullan arkeihin erittäin tarkalla leikkaustarkkuudella, joka voi saavuttaa offsetpainokoneen tarkkuusvaatimukset.

Tapaus XNUMX: Muovikalvo
SCT-sarjan kone ei vain voi leikata paperirullaa arkkiin, vaan myös työskennellä muovikalvon, kuten pp, pvc, lemmikkieläinten paksun muovitelan leikkaamiseksi. Sitä on käytetty monissa arkkituotteiden valmistuksessa, kuten leikattu pp-rullamateriaali arkkeihin kansioiden ja muistikirjojen kannille, röntgenkalvon valmistaminen lääketieteellistä tarkoitusta varten tai lemmikkieläinten arkkien valmistaminen kasvonsuojukselle, kosketusnäytön suojat.

应用 1-1
应用 1-2
应用 1-3
应用 2-1
应用 2-2
应用 2-3
应用 3-1
应用 3-2

Tapaus yksi
BINBAO SCT -sarjan paperirulla arkkeihin leikkauskone asiakastehtaallamme
Indonesiassa sijaitseva asiakastehdas, joka on yksi maailman suurimmista konttietikettien valmistajista. He ostivat yritykseltämme kolme sarjaa laitteita, tarratarrojen leikkauskoneen, paperiarkkileikkauskoneen ja tarraleikkauskoneen.案例 1-1
案例 1-2
案例 1-3
案例 1-4


Tapaus XNUMX
BINBAO SCL -sarjan paperirulla arkkeihin leikkauskone asiakastehtaallamme
Sarjakoneella on erinomainen suorituskyky leikkaamalla ohut ja liukastuva paperirullamateriaali koon mukaan. Suurena elintarvikepakkausten ja kertakäyttötuotteiden valmistajana asiakas ostaa kaksi mallikonetta kerralla. Sitä käytettiin useimmiten tiettyjen hampurilais- / voileipäkääreiden leikkaamiseen. Vakaa ajonopeus voi nousta 120 leikkaukseen minuutissa.案例 2-1
案例 2-2
案例 2-3
案例 2-4


Tapaus kolme
BINBAO SCL -sarjan koneiden käyttö alumiinifolio-levyjen leikkaamiseen asiakkaan tehtaalla
Keskitymme pääasiassa paperirullamateriaalileikkuriin, mutta koneemme voi myös leikata muovi- ja kalvomateriaalia joissakin erityistapauksissa. Paino- ja pakkausteollisuudessa muovilevyillä on suuri markkinakysyntä, kuten kirjankannen tekemiseen, lääketieteellinen elokuva, koristele tuotteita ja niin edelleen. Kalvolla voidaan kääriä joitain ruokia, joilla on korkeat vaatimukset tuoreena pitämiselle.案例 3-1
案例 3-2
案例 3-3
案例 3-4


Tapaus neljä
BINBAO SC-A4 -sarjan kone, joka on suunniteltu leikkaamaan A4-kokoisia paperiarkkeja kopiopaperin tekemiseksi, reagoi Sri Lankan asiakastehtaallamme
Tämä sarjan kone voi muodostaa yhteyden automaattiseen A4-riisin käärintäkoneeseen ollakseen täysin automaattinen tuotantolinja kopiopapereiden tuottamiseen. Se on keskitason kone, joka on paras valinta aloittelijoille tai pienimuotoisille valmistajille. 案例 4-1
案例 4-2


案例 4-3
案例 4-4

1. mitä materiaalia paperileikkurin veitsi käyttää?
Vastaus: Hyväksymme Saksan, joka tuo volframiterästä poikkileikkausmateriaalina. Se on tarpeeksi kova ja terävä. Sinun on vain teroitettava kerran vuodessa, jos leikataan normaalipaksua materiaalia.
2.Voiko kone todella toimia kevyille paperirullille?
Vastaus: Tietenkin koneemme leikkaa täydellisesti kevyet paperirullat. Mutta suosittelemme, että voit leikata kaksi rullaa tai neljä rullaa yhteen koneeseen. Voimme tehdä useita rullia syöttöarkkien leikkauskoneeksi.
3.Voitko lisätä leikkuuterien yksikön koneeseen?
Vastaus: SCT-mallikone leikkaa vain yhden tai kaksi arkkia kerralla. Halkaisuteräyksikköä käytetään kahden arkin leikkaamiseen ja paperin reunan leikkaamiseen. Jos haluat leikata enemmän arkkeja kerralla, meillä on muita koneita.
4. paperilla on erittäin vahva staattinen. Kuinka ratkaiset ongelman?
Vastaus: Koneemme on asentanut useita staattisen eliminointilaitteita materiaalisi staattisen tason mukaan.
5.Olen valmistus hometta etiketti. Meillä on erittäin korkeat leikkaustarkkuuden vaatimukset. Mikä on koneesi pienin leikkausvirhe?
Vastaus: Normaali vakiomallikoneemme voi saavuttaa ± 0.2 mm tarkkuuden. Mutta voimme myös tehdä painetusta muovikalvolevystä leikkauskoneen tarkemmalla muottietikettiin ja savukepakkaukseen.
6.Minulla on joitain vaatimuksia tuotteidemme käsittelystä? Voitko auttaa minua?
Vastaus: Meillä on ammattitaitoinen suunnittelutiimi, joka tarjoaa ratkaisuja vaatimusten mukauttamiseen. Tervetuloa ottamaan yhteyttä meihin ja keskustelemaan uusista ideoistasi.

Yhteystiedot